Bence valorant başla (Lol başlamanı önermem çok kanser olursun.)Baya oyun var aslında lol, cs, valorant gibi. Ama hangisine başlayım bilemedim. Bir oyuna başlayıp sürekli onu oynamak istiyorum ve geliştirmek istiyorum kendimi. CS:GO düşündüm ama sizindde fikirlerinizi alayım?
lol cs ve valorant a girdim, hepsini 1-2 saat oynadım. Cs de çok iyiyim özellikle awp de. temelimin daha iyi oldugu oyuna başlamak daha mantıklı olmazmı?Bence valorant başla (Lol başlamanı önermem çok kanser olursun.)
lol'e başlamak için biraz geç oldu artık genelde çoğu oyuncu küçük yaşlarda başlayıp sonradan öğreniyor ben şahsen başlamaya çalıştıgımda elim ayağım dolanmıştı beceremedim çıktımBaya oyun var aslında lol, cs, valorant gibi. Ama hangisine başlayım bilemedim. Bir oyuna başlayıp sürekli onu oynamak istiyorum ve geliştirmek istiyorum kendimi. CS:GO düşündüm ama sizindde fikirlerinizi alayım?
rainbow öneririmBaya oyun var aslında lol, cs, valorant gibi. Ama hangisine başlayım bilemedim. Bir oyuna başlayıp sürekli onu oynamak istiyorum ve geliştirmek istiyorum kendimi. CS:GO düşündüm ama sizindde fikirlerinizi alayım?