Reklamları Nasıl Engelliyorum?

softwaredevelopers

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
887
AdGuard kurdum adblocker falan kurdum ama 2GB RAM e ağır geldi tabi taşıyamadı. Bende zavallıya daha fazla yük binmesin dedim ve DNS bazlı engelleme kullandım. Pop up olsun slow olsun arabesk olsun tüm reklamları engelliyor.

DNS Ayarlarını
Birincil 45.143.99.136
İkincil 1.1.1.1 şeklinde yapılandırarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

İşinize yaradıysa bir tepkinizi alırım

AdGuard kurdum adblocker falan kurdum ama 2GB RAM e ağır geldi tabi taşıyamadı. Bende zavallıya daha fazla yük binmesin dedim ve DNS bazlı engelleme kullandım. Pop up olsun slow olsun arabesk olsun tüm reklamları engelliyor.

DNS Ayarlarını
Birincil 45.143.99.136

İşe yaradı, sağolasın.

bence bunu kullan memnunum reklam falan görmedim youtube daki reklamlarda engelliyor
1612344841456.png

Raspbeyy Pi zero üzerinde Pi-hole kurulu. ağdaki bütün reklam ve trackerları engelliyor.

DNS Ayarlarını
Birincil 45.143.99.136

ben 4 CİGOLAYT ramim varken adblock plus kullnaıyordum şu an 16 ÇİKOLATA ramim var yine adblock plus kullanıyorum

Adblock Plus kötü. uBlock Origin açık kaynak, daha düşük RAM kullanımı ve daha fazla filtre ayarına sahip.
filtrelerı.JPG

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,877
Üyeler
189,510
Son üye
Simshifttr
Geri