Render alirken pc kapanması

exceltr

80+
Reaksiyon skoru
46
Merhabalar sistemim amd ryzen 5 7600x
anakart asus x670p wifi
evga 3080 nvidia ekran karti
4x 8gb fury 32gbram
PSU : thermaltake litepower 650w
Arkadaşlar render alirken pc kapaniyor sicaklik değerlerine bakmadim ama psudan kaynaklanabilir diye düşünüyorum 1000w PSU önerilerinize açığım
Bir diğer sorum da bilgisayar power tuşuna basinca yaklasik 60-70 saniye içinde açılıyor tavsiyeniz varsa bu konuda onun içinde önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Merhabalar sistemim amd ryzen 5 7600x
anakart asus x670p wifi
evga 3080 nvidia ekran karti
4x 8gb fury 32gbram
PSU : thermaltake litepower 650w
Arkadaşlar render alirken pc kapaniyor sicaklik değerlerine bakmadim ama psudan kaynaklanabilir diye düşünüyorum 1000w PSU önerilerinize açığım
Bir diğer sorum da bilgisayar power tuşuna basinca yaklasik 60-70 saniye içinde açılıyor tavsiyeniz varsa bu konuda onun içinde önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
işlemci soğutucu var mı, render alırken bi de sıcaklık değerlerine bakar mısınız?

işlemci soğutucu var mı, render alırken bi de sıcaklık değerlerine bakar mısınız?
evet soğutucusu var stock fan değil öğrenip yazacağım kusura bakmayın amblemi Corsaire benziyor Rampage de olabilir biraa büyük ve renkli bir fan

evet soğutucusu var stock fan değil öğrenip yazacağım kusura bakmayın amblemi Corsaire benziyor Rampage de olabilir biraa büyük ve renkli bir fan
Hocam bu işlemciyi sıvı soğutmaya dizginleyemiyorlar hava soğutma ile cayır cayır yanar böyle iyi bir sisteme sıvı soğutma ALMALİSİNİZ

Siz yine de render esnasında bi işlemci sıcaklığını kontrol edin, daha hafif renderler ile deneyin kapanıyor mu(hafif projeler)
Belki de işlemci yeteri kadar güç alamıyor olabilir.

çok ağır işler yaptirmiyorum sadece basit bir render aliyordum psu dan şüphelendim suanlik
Dediğim gibi oyunda bile bu işlemci çok sıcak sizin dediğiniz gibi PSU da da sıkıntı olabilir PSu nun gücü yetmiyor da olabilir ama sıvı soğutma alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,041
Üyeler
186,705
Son üye
gordonshumway
Geri