Render için Ekran kartı önerisi

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
956
İyi forumlar, Render ve 3D Photoshop için ekran kartı önerisi yapabilir misiniz?

Bütçe : 6K-7K lakin şu kadar daha ver şunu al yazabilirsiniz uçuk olmayacak şekilde.

2.el ve sıfır farketmez. Aklımda 5.5K-6K'ya RTX 3060 almak var. Sizce 1080, 1080Ti gibi kartlar mı yoksa RTX serisi mi render için daha iyi sonuçlar veriyor. QUADRO serileri hakkında da karşılaştırma yaparsanız sevinirim.

İyi forumlar, Render ve 3D Photoshop için ekran kartı önerisi yapabilir misiniz?

Bütçe : 6K-7K lakin şu kadar daha ver şunu al yazabilirsiniz uçuk olmayacak şekilde.

2.el ve sıfır farketmez. Aklımda 5.5K-6K'ya RTX 3060 almak var. Sizce 1080, 1080Ti gibi kartlar mı yoksa RTX serisi mi render için daha iyi sonuçlar veriyor. QUADRO serileri hakkında da karşılaştırma yaparsanız sevinirim.
Render konusunda güçten çok teknoloji ve mimari önemli o yüzden bence RTX 3060 tercih edin.

Rtx 3000 serisi tercih et.

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_

Ben rx6600xt tercih ederdim, texture rate ve pixel rate de rtx 3060 ı 2 ye katlamış

Ben rx6600xt tercih ederdim, texture rate ve pixel rate de rtx 3060 ı 2 ye katlamış
Hocam RTX ler daha iyi dediler ama diğer forumda, bende öyle biliyordum emin misiniz ?

Render için diyorsunuz dimi
Evet çünkü 6600xt nin coreları daha verimli çalışıyor ve dediğim gibi verdiği görüntünün 3060 ile arasında 2 kat kalite farkı var bunlar texture rate ve pixel rateden kaynaklanıyor

6650xt

Hangi render programlarını kullanıyorsunuz
Lumion sketchup revit ve dahası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3700X ve 3060Ti alsam RENDER da veya Photoshop ta darboğaz gibi şeyler olmaz arkadaşlar değil mi ? Darboğaz sadece oyuna has bir şey mi

Son düzenleme:
Geri