Yardım Render için hangisini almalıyım?

Tolga O

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
40000
Merhaba, 4k videolar çekip animasyonlu efektli videolar montajlayacağım. Bazen efektif araba videoları bazen sinematik düğün hikayeleri gibi.

40k param var max 45 e çıkabilirim. Render konusunda beni yormaması adına ikinci elde olabilir sıfırda olabilir. Macbook pro M2 16 ram mi almalıyım yoksa sizin önerdiğiniz bi windows laptop var mı?

Hp Victus 15 var o konuda aklımda 4060 ekran kartlı 32 ramli amd ryzen 7 ki laptop var kafam baya karışık. Aynı zamanda masaüstü toplama fikride var aklımda AM5 olarak anakartımı almıştım zamanında fakat 40 45k ya monitördür ekran kartıdır derken masaüstünü toplayabileceğimi pek düşünmüyorum.

En azından işlerim yoluna girene kadar laptopla işlerimi yürütmek istiyorum.
Önerilerinizi bekliyorum

laptop şart mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçi masaüstü de toplanmaz ki o fiyata senin dediğin render tarzında işlemci rame yüklenirsin en fazla o olurda ekran kartında sıkıntı yaşarsın bu seferde. Laptop bulabilirsen uyguna daha mantıklı seçim olur.

laptop şart mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçi masaüstü de toplanmaz ki o fiyata senin dediğin render tarzında işlemci rame yüklenirsin en fazla o olurda ekran kartında sıkıntı yaşarsın bu seferde. Laptop bulabilirsen uyguna daha mantıklı seçim olur.
Laptop konusunda aklımda iki seçenek var
Macbook pro m2 16gb ram (2 . El)
HP Victus 15-FB2003NT (sıfır)
Daha başka sizinde öneriniz varsa bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,685
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx