ramleri gskill almanız daha iyi olabilir. ne kadar tutuyor bu haliyle?
Ramleri GSKILL yapınca 94K benim attığım gibi alırsam 93K.ramleri gskill almanız daha iyi olabilir. ne kadar tutuyor bu haliyle?
hocam biraz pahalı gibi geldi bana ama pek emin olamadımRamleri GSKILL yapınca 94K benim attığım gibi alırsam 93K.
Sistemde 4080 Super ve 7900X3D var, normal gibi.hocam biraz pahalı gibi geldi bana ama pek emin olamadım
Bu şekilde 90 küsür yapıyor soğutucu yok sadeceBu sistemi birkaç konu da daha gördüm, bana 32GB RAM yetersiz kalıyor dostum.
Depolama okey, ekstra ssd var bende ama ramler yetersiz.7950x3d + 850w + corsair h 150 seçeneği ile alabiilrsiniz konuyu çok okumadım ekstra depolama ihtiyacınız varsa bütçeyi biraz aşıyor olabilirQP PCH ALLSTAR V2 AMD Oyun Bilgisayarı
Hazır sistemler 3 iş günü içerisinde kargoya teslim edilmektedir. Montaj ve performans testleri ücretsiz olarak yapılmaktadır. Özelleştirme kısmında bulunmayan bir parça eklemek yada sistemde değişiklik yapmak isterseniz [email protected] adresinden mail yolu ile iletişime geçebilirsiniz.www.qp.com.tr
64 ram seçeneği var biraz tuzlu ve bütçenizi aşıyor sanırım .Depolama okey, ekstra ssd var bende ama ramler yetersiz.
Hangi site bu?Sistemde 4080 Super ve 7900X3D var, normal gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yada dostlar, kasayı şöyle dizip, yanına da 4070ti super alsam gene okey midir? böyle 83K falan tutuyor.
Sinerj galiba bu site benden tavsiye uzak durman.Arkadaşlar bütçe de bir sıkıntı oldu, bu şekilde almaya planlıyorum, üzer mi sizce?Alıntıyı görüntüle
Sebebi nedir? hiçbir şey belirtmeden uzak dur diyorsun, bu forumda da çevremde de kullanan tonla kişi var.Hangi site bu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sinerj galiba bu site benden tavsiye uzak durman.
Sistemi özelleştirdim neredeyse tüm fp sistemleri inceledim en mantıklısı bu:
Box 7A-RTX4070/80 - Game Garaj
Box 7A-RTX4070/80 ,Yeni Nesil AMD işlemci seçenekleri, DDR5 anakart modelleri ve DDR5 ram seçenekleriyle ve Nvidia GeForce RTX 4080 SUPER serisi ekran kartlarıyla Box 7A-RTX4070/80 Hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com