radasamara
80+ Gold
Dahası
Senin gibi oyunun amacını kill almak sananlar lütfen artık öğrenin pyke'ın ultisini.kill çalmak için birebir
Senin gibi oyunun amacını kill almak sananlar lütfen artık öğrenin pyke'ın ultisini.kill çalmak için birebir
Kha zixTek atabileceğim en iyi karakter hangi karakterdir acaba?
adcn azaltsın canını sende gel köşeden koy ultiyi xd
oyuna yeni başlamış bitini ezmemeyi öğrenin artıkSenin gibi oyunun amacını kill almak sananlar lütfen artık öğrenin pyke'ın ultisini.
OTP Rengarım karakterin 2 farklı oynanış şekli var. İstersen dövüşçü kasabilirsin ve çoğu durumda dövüşçü gitmek çok daha mantıklı bu metada. Kaniçen sterak ölümün dansı karabalta vahşi hydra gibi itemlar kasarak adc kesebiliyorsun tek atamasanda. Diğer tarz suikastçi, bu çok zayıf tek atamayabiliyorsun seviyede geri düşersen ve seviyede geri düşmen çok olası güncel metada. Önermiyorum suikastçi kasmanı ama dövüşçü rengarıda oynaması çok keyifli değil. Tavsiyem rengarı oynamaman ama oynamak istiyorum diyorsan bunlar seçeneklerin. Full clear mevzusu ise free kill görürsen full clear atma göremiyorsan laneler kötü durumdaysa full clear at maça bağlı kısaca. Genelde rengar mainler gromp dışında tüm ormanı dönüp scuttle'a giriyorlar ama ben grompuda alıp 4 level olmayı adam scuttle'ı keserken full yük kafasına atlamayı tercih ediyorum.Rengar oynuyorum kısa bir zamandır. Ne tarzda oynamalıyım bu karakteri? Jungle'da full clear mı atmalı mıyım atmamalı mıyım? Atmamlıysam hangi kampları clearlamalıyım?
tank settTek atabileceğim en iyi karakter hangi karakterdir acaba?
NocturneTek atabileceğim en iyi karakter hangi karakterdir acaba?
Pyke gayet iyişuan pykeda rengarda metanın en en kötülerinden nedense