Neler Yeni

Rengar öğrenmek istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Tosun
şuan pykeda rengarda metanın en en kötülerinden nedense

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
adcn azaltsın canını sende gel köşeden koy ultiyi xd

Sadece skorda ya da shutdownlarda sıkıntı oluyor. Skor sana yazılmıyor ama 300gold alıyorsun. Shutdown varsa başında bir de onu alamıyorsun pyke ultisi ile kestiğinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xin ve kayn oynayabilirsin bence. İkisi de acayip güçlü.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,746
İsim
Eren Yeager
Hocam öğretici bir çok video var
Profesyonel oyuncuların maçlarını izleyin öğrenirsiniz zaten anlatılacak bir şey değil bu tarz şeyler

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Rengar oynuyorum kısa bir zamandır. Ne tarzda oynamalıyım bu karakteri? Jungle'da full clear mı atmalı mıyım atmamalı mıyım? Atmamlıysam hangi kampları clearlamalıyım?
OTP Rengarım karakterin 2 farklı oynanış şekli var. İstersen dövüşçü kasabilirsin ve çoğu durumda dövüşçü gitmek çok daha mantıklı bu metada. Kaniçen sterak ölümün dansı karabalta vahşi hydra gibi itemlar kasarak adc kesebiliyorsun tek atamasanda. Diğer tarz suikastçi, bu çok zayıf tek atamayabiliyorsun seviyede geri düşersen ve seviyede geri düşmen çok olası güncel metada. Önermiyorum suikastçi kasmanı ama dövüşçü rengarıda oynaması çok keyifli değil. Tavsiyem rengarı oynamaman ama oynamak istiyorum diyorsan bunlar seçeneklerin. Full clear mevzusu ise free kill görürsen full clear atma göremiyorsan laneler kötü durumdaysa full clear at maça bağlı kısaca. Genelde rengar mainler gromp dışında tüm ormanı dönüp scuttle'a giriyorlar ama ben grompuda alıp 4 level olmayı adam scuttle'ı keserken full yük kafasına atlamayı tercih ediyorum.
Kombolar çok önemli dereceli girmeden onlara hakim olduğuna emin ol. Tüm komboları doğru yapsan bile zayıf kalabiliyorsun. Rengar tarihinin en zayıf sezonunu geçiriyor. Bunuda göz önünde bulundur kankam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Tosun
Bari karakter önerin ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

oke ben kindred adc oyniyim o zaman

Zørba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru