Neler Yeni

Renk Körümüyüm Acaba

erigena.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Taha Kerim
Evet Renk Körümüyüm şüphelenmeye başladım az önce teyzemin telefon kılıfına ne güzel gri dedim ne grisi yeşil dedi 10 kişiye sordum hepsi yeşil dedi fakat nardo grisi gibi bir yeşil fakat ben hala gri görüyorum. Bazende hoca tahtaya yazı yazarken siyahı kırmızı,kırmızıyı siyah görüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mert Karataş
Evet Renk Körümüyüm şüphelenmeye başladım az önce teyzemin telefon kılıfına ne güzel gri dedim ne grisi yeşil dedi 10 kişiye sordum hepsi yeşil dedi fakat nardo grisi gibi bir yeşil fakat ben hala gri görüyorum. Bazende hoca tahtaya yazı yazarken siyahı kırmızı,kırmızıyı siyah görüyorum
Total ya da tam renk körlüğü olan hastalar, renkleri hiçbir şekilde tanıyamazlar, cisimlerin sadece şeklini, parlaklığını veya koyuluğunu fark ederler; kırmızı ve yeşil renkleri koyu olarak, sarı ve mavi renkleri ise daha açık olarak algılarlar.

Onurkotlutok05

80+ Gold
bu emoji hangi renk ?:mad:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,080
İsim
.
Doktora gitmeyi denedinmi ?

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Çözüm:Göz doktoruna git

erigena.

80+
Dahası