haydaaa neyse bi bakayım gene ressime gene benBen 2 türlüde gri görüyorum sorun bu
Reis baya yanlış anlamışsın başkaları yeşil koyu yeşil görüyor ben griKırmızıyı görüyorsan ve başka insanlar da onun kırmızı olduğunu onaylıyorsa kör değilsin, çünkü renk körleri yeşil ve kırmızı rengini gri olarak görürler.
Bunu burda çözmek yerine doktora gitsen daha iyi olmaz mı reisim?Reis baya yanlış anlamışsın başkaları yeşil koyu yeşil görüyor ben gri
Reis konuyu tam okumuyorsunuz gelip konuşuyorsunuz köydeyim dedim şuanlık meraktan konu açtım aynı şeyi yaşayanlar olabilir belki diyeBunu burda çözmek yerine doktora gitsen daha iyi olmaz mı reisim?
İyide bu gri-turkuaz. Kesin yani. İyice baktım. Pembe-beyaz görmeye de çalıştım.bu herkesin beyniyle alakalı ben gri turkuaz görüyorum ama arkadaşlarım pembe beyaz falan görüyor
sol beynini ağırlıklı kullanıyorsan pembe beyaz, sağ beynini ağırlıklı kullanıyorsan gri turkuaz görürsün
kökten çözüm doktorEvet Renk Körümüyüm şüphelenmeye başladım az önce teyzemin telefon kılıfına ne güzel gri dedim ne grisi yeşil dedi 10 kişiye sordum hepsi yeşil dedi fakat nardo grisi gibi bir yeşil fakat ben hala gri görüyorum. Bazende hoca tahtaya yazı yazarken siyahı kırmızı,kırmızıyı siyah görüyorum
işte bazıları pembe beyaz görüyorİyide bu gri-turkuaz. Kesin yani. İyice baktım. Pembe-beyaz görmeye de çalıştım.