Renk Körümüyüm Acaba

erigena.

80+
Reaksiyon skoru
223
Evet Renk Körümüyüm şüphelenmeye başladım az önce teyzemin telefon kılıfına ne güzel gri dedim ne grisi yeşil dedi 10 kişiye sordum hepsi yeşil dedi fakat nardo grisi gibi bir yeşil fakat ben hala gri görüyorum. Bazende hoca tahtaya yazı yazarken siyahı kırmızı,kırmızıyı siyah görüyorum

Evet Renk Körümüyüm şüphelenmeye başladım az önce teyzemin telefon kılıfına ne güzel gri dedim ne grisi yeşil dedi 10 kişiye sordum hepsi yeşil dedi fakat nardo grisi gibi bir yeşil fakat ben hala gri görüyorum. Bazende hoca tahtaya yazı yazarken siyahı kırmızı,kırmızıyı siyah görüyorum
Total ya da tam renk körlüğü olan hastalar, renkleri hiçbir şekilde tanıyamazlar, cisimlerin sadece şeklini, parlaklığını veya koyuluğunu fark ederler; kırmızı ve yeşil renkleri koyu olarak, sarı ve mavi renkleri ise daha açık olarak algılarlar.

bu emoji hangi renk ?:mad:

Doktora gitmeyi denedinmi ?

Çözüm:Göz doktoruna git

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,183,702
Üyeler
187,871
Son üye
suiciderage