Komando41.
80+ Silver
saygı duymak zorundasın isterse yeşil isterse turuncu giysin beğenip beğenmemek sana kalırHayır, değilim. Bak tartışıyoruz.
saygı duymak zorundasın isterse yeşil isterse turuncu giysin beğenip beğenmemek sana kalırHayır, değilim. Bak tartışıyoruz.
Beğenmek zorunda olduğunu kim dedi ?Tamam giysin. Ama beğenmediysem de beğenmedim derim. Zorunda mıyım beğenmeye ve saygı duymaya?
Evet, zorundasın.Hayır.
Ne hayır? Tek amacın milleti tersleyip aşağılamak. Bu konuda da amacın o.Hayır.
Hayır, değil. Sevdiğim kişiler de var.Ne hayır? Tek amacın milleti tersleyip aşağılamak. Bu konuda da amacın o.
Millete beni böyle algılatıyorsun sürekli.Ne hayır? Tek amacın milleti tersleyip aşağılamak. Bu konuda da amacın o.
Çünkü öylesin.Hayır, değil. Sevdiğim kişiler de var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Millete beni böyle algılatıyorsun sürekli.
Değilim.Çünkü öylesin.
düzgün tartışma yapalım diyosun onu bile beceremiyosun tartışması konusu açmışsın komikHayır, değil. Sevdiğim kişiler de var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Millete beni böyle algılatıyorsun sürekli.
Tartışma konusu tabii ki açacağım. O zaman niye forumlar var?düzgün tartışma yapalım diyosun onu bile beceremiyosun tartışması konusu açmışsın komik
Masum rolü yapma. Dün birisi banlandığı için bile mutlu oldun. Amacın milleti sinirlendirmek.Değilim.
herkesi terselmek yerine dinleyebilirsin fikirleri duymak için biraz algını açTartışma konusu tabii ki açacağım. O zaman niye forumlar var?
Çünkü gereksiz agresif davranıyorsun. İsteyen istediğini dinlesin seni ilgilendirmez bu. Ben de Türkçe Rap sevmiyorum ama dinleyene laf etmek kimseye düşmez. Sen dinlemiyorsun en nihayetinde.Millete beni böyle algılatıyorsun sürekli.
Mutlu olduğuma dair kanıtın ne? The Dark isimli arkadaştan bahsediyorsan, kendisi bana hakaret etti ve bende profiline "See you later!" yazdım.Masum rolü yapma. Dün birisi banlandığı için bile mutlu oldun. Amacın milleti sinirlendirmek.