Neler Yeni

replika airpod önerileri?

sezzgny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
sezen güney
selam arkadaşlar. replika airpod önerileriniz var mı güvenilir bir yeden 1. sınıf replika tecrübesi olan tavsiye edebilecek var mıdır teşekkürler

mehmettici

80+ Silver
selam arkadaşlar. replika airpod önerileriniz var mı güvenilir bir yeden 1. sınıf replika tecrübesi olan tavsiye edebilecek var mıdır teşekkürler
bi cakma airpods almiştim sesi iyiydi kayboldu internette bulursam atayim
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.a101.com.tr/kapida/pira...ES7hGAYbrnC2S1K-pEjtihssi-czw0ex6pxhawhopRX-E sesi cok iyi fakar mikrofon berbat mikrofonli işin yoksa iyidir fuul kutu şarj+full şarjla 3-4 gun goturuyor yari seste

sezzgny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
sezen güney
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bi cakma airpods almiştim sesi iyiydi kayboldu internette bulursam atayim

https://www.a101.com.tr/kapida/pira...ES7hGAYbrnC2S1K-pEjtihssi-czw0ex6pxhawhopRX-E sesi cok iyi fakar mikrofon berbat mikrofonli işin yoksa iyidir fuul kutu şarj+full şarjla 3-4 gun goturuyor yari seste
eyvallah knk sağolasın

tam olarak replika airpod arıyorum. tcl nin kablosuz kulaklığı var bende ama miyadı doldu artık. bulabilirsem kalite replika airpod alcam bulamazsam huawei freebuds se modelini

nifadax

80+
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...diyeli-ios-ve-android-uyumlu-1161788255/detay

iki firmada var kanka ben baktım yarın gidip dükkanda denicem bir de

sezzgny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
sezen güney

mehmettici

80+ Silver

Farex

80+ Silver
Bizzat ben satıyorum 1. kalite replika gerçeği ile ayırt edemezsin neredeyse seri no bile gerçek istersen yaz.

mehmettici

80+ Silver
Bizzat ben satıyorum 1. kalite replika gerçeği ile ayırt edemezsin neredeyse seri no bile gerçek istersen yaz.
nerdesin benim attigimin aynisini getireyim dedigim farklar yoksa 2 misli fiyatla sattigini alacam dedigim farklar dişinda fark yoksa beleşe verirsin

sezzgny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
sezen güney
nerdesin benim attigimin aynisini getireyim dedigim farklar yoksa 2 misli fiyatla sattigini alacam dedigim farklar dişinda fark yoksa beleşe verirsin
pirhana ya da başka bir marka bluetooth kulaklık aramıyorum. replika airpod arıyorum. eyvallah sağol

Top Bottom