pcmasterrace
80+ Bronze
eos pro alınırdı ama onu bilemedim gamesir varken alınmazkollar hakkında bilgim yok hocam anlamışsınızdır zaten peki fantech shooter 3 nasıl
eos pro alınırdı ama onu bilemedim gamesir varken alınmazkollar hakkında bilgim yok hocam anlamışsınızdır zaten peki fantech shooter 3 nasıl
400 daha çıkamıyorsan alınır yoksa t4 alkollar hakkında bilgim yok hocam anlamışsınızdır zaten peki fantech shooter 3 nasıl
hocam uzun süre kullanımında ağrı yapıyor mu parmaklarda tutuşu ergonomik mi ve ne kadar yıl götürür TR incelemesi yok sanırsam ürünün400 daha çıkamıyorsan alınır yoksa t4 al
bayağı götürürhocam uzun süre kullanımında ağrı yapıyor mu parmaklarda tutuşu ergonomik mi ve ne kadar yıl götürür TR incelemesi yok sanırsam ürünün
İndirim zamanındayız hocam aman aman bi fiyat farkı da yok neden kuşkulandınız?çoğu yerde 2900-3100 arası fiyatı yani en azından benim gördüğüm öyle hocam
Ben 2 tane 9.nesil aldım kullanıyorum uzun zamandır. Bana göre ps5 kolundan daha ergonomik daha rahathocam uzun süre kullanımında ağrı yapıyor mu parmaklarda tutuşu ergonomik mi ve ne kadar yıl götürür TR incelemesi yok sanırsam ürünün
etrafta baya replika ürün görüyorum o yüzden kimse kimseye ucuza bir şey satmıyorİndirim zamanındayız hocam aman aman bi fiyat farkı da yok neden kuşkulandınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben 2 tane 9.nesil aldım kullanıyorum uzun zamandır. Bana göre ps5 kolundan daha ergonomik daha rahat