Skyrunner
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 46
- İsim
- Yusuf Özarslan
Hocam birde double shock diğer replika kontrolcü var o nasilLink:https://www.akakce.com/oyun-kolu/en...aystation-gamaped-hd-fiyati,752487056.html?nx
Öncelikle bu kolu Trendyol daki bir mağazadan alabilirsiniz ben bizzat mağazanın yakınlarında oturduğum için oradan aldım kargo ile falan uğraşmadım
Ve internet ortamında fazla inceleme bulamadım . Satıcı Hadron marka olarak belirtmiş ancak ürün Hadron değil. Muhtemelen Çin malı Aliexpress Gearbest gibi yerlerden çıkmadır. Ayrıca kutudan kablo da çıkıyor.
Tüm kutu içeriği:
-Alet
-1 adet micro USB kablosu
+'lar:
+Bu fiyata PC için kullanacaksanız kablosuz olarak yeterli çünkü Xbox kolları Logitech f710 pahalı kollar ve yeni Monster pusat kolunu tavsiye etmem genel olarak
+Malzeme kalitesi gayet iyi
+Telefona ve ps4 e Bluetooth ile sorunsuz bağlanıyor
+Ergonomi gayet iyi.
+Titreşim dokunmatik yüzey vb. çalışıyor
+PC de kablosuz kullanmak için dongle gerekiyor ve o zaman Steam ile senkronize edebiliyorsunuz
+Kablolu kullanırken DS4 Windows ile kullanabiliyorsunuz ancak o zaman Xbox 360 controller olarak tanıtıyorsunuz
+Tetikler kusursuz olmasa da az basınca az çok basınca çok tepki alabiliyorsunuz
-PC de Dark Souls Dead Cells gibi bazı oyunları destekliyor
-'ler:
-Analoglarda ölü bölge var FPS oyunlarında eksi olabilir
-xinput desteği yok
-Ps logosu yok ama tuşu var
-Bataryası orijinale göre zayıf
-Titreşim zayıf
-DS4 Windows kablosuz desteklemiyor hem masaüstünde hemde laptop ta denedim(Kablolu çalışıyor)
-DS4 Windows olmadan titreşim kullanamazsınız bu yüzden titreşim için kablo lazım
Son sözler: ps4 te denemedim bilgisayar ve telefonda denedim. PC de biraz sorunlu kablosuz kullanmak. Desteklemeyen oyunlarda Steam geniş ekran
kullanabiliyorsunuz. 2-3 haftadır bir sıkıntı yaşamadım. Fiyatında göre gayet iyi şuan memnunum. Mağaza bana bir yıl garanti verdi . Görücez bakalım . Eğer kullanan arkadaşlar varsa veya farklı tavsiyesi olan bu konuya yazabilir.