Bütçe nedir hocam?replika ve ya basitce cakma ayakakbı bakıyorum nike dunk ve ya af1 arıyorum bildiginiz siteler var mı bi tık 1.kalite arıyorum
O fiyata kaliteki dunk bulamazsın hocam 1.3-1.6 çıkman lazım linklediklerimden flexzeen harici alışveriş yaptığım olmadı ama hepsini öneririm çeşitlilik anlamında daha iyileri yok hepsini yeni sekmeye aç aramalarına dunk yaz fiyat karşılaştır ebosnekaers vs gereksiz pahalı ben güvenilir olduğu için flexi tercih ediyorum attıklarımın içinde flexten daha ucuz olanlarda var ek olarak replika dunk almak yerine para biriktir son linke bak hem kaliteli hem şıkpardon gec yanıt verdim ortalama 1k civarı
cok teşekkür ettim 1.3 - 1.6 civarına cıkarım sorun degil tekrardan cok tesekkür ettimO fiyata kaliteki dunk bulamazsın hocam 1.3-1.6 çıkman lazım linklediklerimden flexzeen harici alışveriş yaptığım olmadı ama hepsini öneririm çeşitlilik anlamında daha iyileri yok hepsini yeni sekmeye aç aramalarına dunk yaz fiyat karşılaştır ebosnekaers vs gereksiz pahalı ben güvenilir olduğu için flexi tercih ediyorum attıklarımın içinde flexten daha ucuz olanlarda var ek olarak replika dunk almak yerine para biriktir son linke bak hem kaliteli hem şık
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Galartsy — Clothing, Accessories & special gifts for art lovers
Galartsy is a brand made for art lovers. We turn fine art into fashion to let you wear your favorite paintings 🖼galartsy.com
Rica ederim hocam flexi atmayı unutmuşumcok teşekkür ettim 1.3 - 1.6 civarına cıkarım sorun degil tekrardan cok tesekkür ettim
hocam dolapta satın alsam bi çoğu replika orjinal diye satıyorlar af1 classic versiyonu 3500 tl olmuş adam akıllı örnek veriyorum dunk reverse panda gibi modeller tr de 4000-5000tl diyelimki parayı buldunuz orjinali de buldunuz fiyatı bu sefer cok sacma oluyor tr de öyle bi sıkıntı varhocam neredeyse orjinal parasına neden çakma alıyorsunuz ki 1700/1800tlye zaten orjinal af1 dunk vs. bulunuyor
https://www.shopier.com/ShowProductNew/products.php?id=20615786&sid=ZzdhWnYyZVNkNWVieG15eTVfMl8gXyA=replika ve ya basitce cakma ayakakbı bakıyorum nike dunk ve ya af1 arıyorum bildiginiz siteler var mı bi tık 1.kalite arıyorum
hocam lobbecoyu biliyormusunuz hiç alışveriş yaptınız mıO fiyata kaliteki dunk bulamazsın hocam 1.3-1.6 çıkman lazım linklediklerimden flexzeen harici alışveriş yaptığım olmadı ama hepsini öneririm çeşitlilik anlamında daha iyileri yok hepsini yeni sekmeye aç aramalarına dunk yaz fiyat karşılaştır ebosnekaers vs gereksiz pahalı ben güvenilir olduğu için flexi tercih ediyorum attıklarımın içinde flexten daha ucuz olanlarda var ek olarak replika dunk almak yerine para biriktir son linke bak hem kaliteli hem şık
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Galartsy — Clothing, Accessories & special gifts for art lovers
Galartsy is a brand made for art lovers. We turn fine art into fashion to let you wear your favorite paintings 🖼galartsy.com
Geçen reklamda travis fragment modelini gördüm 700 liraydı şikayetvara bakınca vazgeçtim memnun olmayan çok kişi var geneli siparişlerin aylarca gelmediği geleninde defolu olduğunu söylüyor toptancıya düştükçe defolu ürünleri alıp gönderiyorlar herhalde ben olsam alışveriş yapmazdımhocam lobbecoyu biliyormusunuz hiç alışveriş yaptınız mı
Bende o yuzden kararsiz kaldim https://lobbecoo.com.tr/tech-fleece...9RinyMxPAMNBoT2PYfFdd63K3H3xTXF6mbHzgaSPn0Y4z sundan alacaktim baska nereden alabilirimGeçen reklamda travis fragment modelini gördüm 700 liraydı şikayetvara bakınca vazgeçtim memnun olmayan çok kişi var geneli siparişlerin aylarca gelmediği geleninde defolu olduğunu söylüyor toptancıya düştükçe defolu ürünleri alıp gönderiyorlar herhalde ben olsam alışveriş yapmazdım
Eşofman takımları için bir şey diyemem ben sadece ayakkabı alışveriş yapıyorum çarşıya çık kaliteli bir şeyler bulursunBende o yuzden kararsiz kaldim https://lobbecoo.com.tr/tech-fleece...9RinyMxPAMNBoT2PYfFdd63K3H3xTXF6mbHzgaSPn0Y4z sundan alacaktim baska nereden alabilirim