Neler Yeni

REPLİKA GİYİM Mİ MARKASIZ KALİTE GİYİM Mİ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
Merhabalar herkese şimdi şöyle ben bir tekstilciyim ama aynı zamanda instagram butik satışı da yapıyorum burada sizden öneri almak isterim
şimdi sizler aynısı 4-5K olan tshirti 500 tl ye alıp giymeyi mi tercih edersiniz yoksa daha şık,modern ve yenilikçi kaliteli kıyafetleri giymeyi mi düşünürsünüz aynı paralara?
instagram üzerinden ya replika giyim ya da şık bir giyim tarzı satmayı düşüneceğim sizce hangisi olmalı

Gurkanpiro

80+ Gold
mesela ayakkbı almıstım cakma 2 ayda patladı tabi hor kullanmada ayakta mantar felanda yapabiliyor orjınalde hor kullanmada 1 1.5 senede bıraz eskıdı ama gıderı vardı

wlaughs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Who Laughs

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mesela ayakkbı almıstım cakma 2 ayda patladı tabi hor kullanmada ayakta mantar felanda yapabiliyor orjınalde hor kullanmada 1 1.5 senede bıraz eskıdı ama gıderı vardı
hocam şöyle replika derken pazar ürünleri değil mağazasından daha kaliteli tshirtler yapıyoruz toptanı nı 8 dolara satıyoruz ama sıkıldım artık 'ÇAKMACI' olmaktan yani kendi markamı yaratmak istiyorum ama biraz cesaret edemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha şık yenilikci modaya yon veren
cesaret arıyorum hocam kendime teşekkürler

Gurkanpiro

80+ Gold
hocam şöyle replika derken pazar ürünleri değil mağazasından daha kaliteli tshirtler yapıyoruz toptanı nı 8 dolara satıyoruz ama sıkıldım artık 'ÇAKMACI' olmaktan yani kendi markamı yaratmak istiyorum ama biraz cesaret edemedim

cesaret arıyorum hocam kendime teşekkürler
ozamansa hocam marka kurulmalı benim fikrimce niye gidip baska kısılerı taklıt edesınızkı

liluzivert

80+ Bronze
markasız kalite elbette markaya paran yetmiyorsa almanın anlamı ne replika tüm vasfını yitiriyor

SpeaR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Oktay
Replika ürün orijinal ürüne çok benziyorsa ve gözle görünür bir fark yoksa replika ürün satılabilir fakat ben çok önermiyorum çünkü eskisi gibi replika ürün satın alan pek insan yok diye biliyorum. Replika ürün satmak biraz risk taşıyacaktır.
Kendinize özgü yenilikçi bir tarz keşfeder ve satıp müşterileri memnun ederseniz daimi müşteriler artacak ve daha mantıklı bir seçim olmuş olacaktır bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
ozamansa hocam marka kurulmalı benim fikrimce niye gidip baska kısılerı taklıt edesınızkı
hocam ben 1 sezon replika tshirt satışı yaptım biraz daha barzo tipler oluyor bunlar kazanç sağlıyor ama gelişemiyorsun

markasız kalite elbette markaya paran yetmiyorsa almanın anlamı ne replika tüm vasfını yitiriyor
mağazada 1.5k olan tommy tshirti 500 tl ye satıyoruz 300 e alıp tüm olay bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
Replika ürün orijinal ürüne çok benziyorsa ve gözle görünür bir fark yoksa replika ürün satılabilir fakat ben çok önermiyorum çünkü eskisi gibi replika ürün satın alan pek insan yok diye biliyorum. Replika ürün satmak biraz risk taşıyacaktır.
Kendinize özgü yenilikçi bir tarz keşfeder ve satıp müşterileri memnun ederseniz daimi müşteriler artacak ve daha mantıklı bir seçim olmuş olacaktır bence
replikada müşteri toplamak biraz daha kolay hocam ama kendi markanla iş zor biraz

Top Bottom