REPLİKA GİYİM Mİ MARKASIZ KALİTE GİYİM Mİ?

Merhabalar herkese şimdi şöyle ben bir tekstilciyim ama aynı zamanda instagram butik satışı da yapıyorum burada sizden öneri almak isterim
şimdi sizler aynısı 4-5K olan tshirti 500 tl ye alıp giymeyi mi tercih edersiniz yoksa daha şık,modern ve yenilikçi kaliteli kıyafetleri giymeyi mi düşünürsünüz aynı paralara?
instagram üzerinden ya replika giyim ya da şık bir giyim tarzı satmayı düşüneceğim sizce hangisi olmalı
markasız kaliteli tercihim

kesinlikle katılıyorum kaft şuanda basic giyimde çok sistemli çalışıyorlar onlar gibi olmak için sadece azim ve zaman gerekiyor.teşekkürler...
Senden tek isteğim onlar kadar geçirme de biz de güzel tişörtler giyebilelim 😂

Orijinalinden kaliteli çok zor hocam ben Mersindeyim daha görmedim hepsi adi.
Git FLO ya Lumberjack,Kinetixler daha kaliteli fiyatları aynı.
hocam mersinde perakende dükkanımız var bekleriz bir gün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senden tek isteğim onlar kadar geçirme de biz de güzel tişörtler giyebilelim 😂
kaft şuanda çook gereksiz pahalı bizim beklentimiz designer şık marka kalitesinde tshirtleri 500 bandında vermek örnek mudo yu alabiliriz 1200tl triko tshirt

hocam mersinde perakende dükkanımız var bekleriz bir gün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaft şuanda çook gereksiz pahalı bizim beklentimiz designer şık marka kalitesinde tshirtleri 500 bandında vermek örnek mudo yu alabiliriz 1200tl triko tshirt
Sorma ya gerçekten çok güzel özgün tasarımları var ama nihayetinde sonu toz bezi olacak bir giysi için fazla pahalı... Sen gariban dostu ol biz seni yalnız bırakmayız

Sorma ya gerçekten çok güzel özgün tasarımları var ama nihayetinde sonu toz bezi olacak bir giysi için fazla pahalı... Sen gariban dostu ol biz seni yalnız bırakmayız
inşallah hocam güzel bir iş çıkarmayı istiyoruz

Hocam son gelişmeler nasıl
hocam kendi imitasyon üst kalite ürünlerimiz var onları ufak çaplı satışını yapıyorum büyük bi oluşuma gitmedim yaz ayından sonraya bıraktım şuan için dolap uygulaması üzerinden satışımız var

markasız kalitlei giyim. tabikide. repliak ucuz yapım. lakin markasız yapım marklaı yapımla aynı. tek fark logo.

çakma ayakkabı alma yeter gerisinin pek bir önemi yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,233
Üyeler
184,282
Son üye
fatihben9991
Geri