Neler Yeni

REPLİKA GİYİM Mİ MARKASIZ KALİTE GİYİM Mİ?

Aykut D.

80+ Gold
şuan olduğumuz dönem tüketim devri hocam insanlar deli gibi tüketiyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

DUAYEN BİR ABİYE BENZİYOR SANKİ
Ne demezsin sektörü bu abimiz koşturur .

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
ben olmak için yazmadım dostum replika benlik değil dedim sadece
İnsanlar şuan karakterlerinden önce önünde kocaman yazan marka yazılarıyla beğenilmek istiyorlar

SEVGİLİ ABİLERİM KARDEŞLERİM PEKİ TARZ OLARAK BİR BUTİKTEN ALIŞVERİŞ YAPSAYDINIZ NE İSTERDİNİZ
-OLD MONEY
-SOKAK STİL
VB. ÖRNEKLER

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Kaan
ben olmak için yazmadım dostum replika benlik değil dedim sadece
deli para designer değilse bence de pek iyi bir şey değil
hadi düz t-shirtlerde falan yine bir nebze bir şey olmaz da ayakkabı da kötü oluyor.

liluzivert

80+ Bronze
İnsanlar şuan karakterlerinden önce önünde kocaman yazan marka yazılarıyla beğenilmek istiyorlar

SEVGİLİ ABİLERİM KARDEŞLERİM PEKİ TARZ OLARAK BİR BUTİKTEN ALIŞVERİŞ YAPSAYDINIZ NE İSTERDİNİZ
-OLD MONEY
-SOKAK STİL
VB. ÖRNEKLER
valla şuan genel kitle old money alıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
hadi düz t-shirtlerde falan yine bir nebze bir şey olmaz da ayakkabı da kötü oluyor.
ayakkabı önemli onda paradan kaçılmaz

liluzivert

80+ Bronze
düz tişörtünün üstünde paran yetmiyorsa dior yazmayıversin metrobüse biniyon ayağında lv trainer üstünde dior tracksuit

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
valla şuan genel kitle old money alıyor
hedef kitle 25-30 yaş maddi durumu orta ve yukarı kitleyi hedef alacaz o zaman böyle triko tshirtler ne bilim kumaş pantolon tarzlarını,keten gömlekler

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Kaan
düz tişörtünün üstünde paran yetmiyorsa dior yazmayıversin metrobüse biniyon ayağında lv trainer üstünde dior tracksuit
Benim dediğim replika tişört o değil ya :D
Pazarda satıyorlar ya onları diyom aşırı ucuz oluyo evde giyiyon işte.

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Efehan
Hocam değişik olacak ama ikisini aynı yapabilirsiniz belki. Aynı çatı altında birleştirmezseniz farklı şekilde yürütürsünüz. Markanız oturursa markanızdan ilerler lakin korktuğunuz şey başınıza gelirse en azından denemiş olur ve replikaya geri devam edersiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
sizin içi kapıda ödeme peki çok önemli bir şey mi?

Hocam değişik olacak ama ikisini aynı yapabilirsiniz belki. Aynı çatı altında birleştirmezseniz farklı şekilde yürütürsünüz. Markanız oturursa markanızdan ilerler lakin korktuğunuz şey başınıza gelirse en azından denemiş olur ve replikaya geri devam edersiniz.
replikada bir sayfamız ve müşteri kitlemiz var zaten ama biraz daha büyük kesime hitap etmek istiyoruz artık olur mu olmaz mı bilemedim

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
Berkecan Ergin
Adamın elinde samsung telefon ayağında McQueen ayakkabı var çakma olduğu belli. Sittin sene 10-20 binlik ürünün çakmasını alıp giymem :D param olsa orijinalinide almamda neyse. Ben daha çok kumaş kalitesine bakıyorum. Mesela trendyolda GRIMELANGE gayet kaliteli kumaşa sahip yada kaft. 4-5 sene önce aldığım tshirtler hala taş gibi ama fiyatları uçurmuşlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
Adamın elinde samsung telefon ayağında McQueen ayakkabı var çakma olduğu belli. Sittin sene 10-20 binlik ürünün çakmasını alıp giymem :D param olsa orijinalinide almamda neyse. Ben daha çok kumaş kalitesine bakıyorum. Mesela trendyolda GRIMELANGE gayet kaliteli kumaşa sahip yada kaft. 4-5 sene önce aldığım tshirtler hala taş gibi ama fiyatları uçurmuşlar.
piyasada 200 liraya kaliteli tshirt satan ender markadır grimelange

Top Bottom