Replika iPhone 14 pro max alınır mı?

O fiyata adam akıllı yurt dışı bir cihaz alıp direnç attırma muhabbetleriyle halletsen daha sağlıklı olur

Replika telefon hem parana hem sağlığına zarar muhtemelen 4k ya alacağın herhangi bir telefonla aynı özelliklere sahip

Kesinlikle replika ürün almanı tavsiye etmiyorum bunu birçok sebep vererek söylemek istiyorum

Garanti ve üretici yazılım desteği yok
Cihaz ucuz parçalar kullanılarak üretiliyor performans yada uzun ömür bekleme tek artısı seni zengin gibi göstermesi olacaktır
Yazılım optimizasyonu berbat Instagram'da yada başka bir uygulamada devamlı çökme sorunları yaşaman kaçınılmaz olacaktır
SAR değerleri çok yüksek olur bu cihazların kendi paranla kendini zehirlersin

Kesinlikle replika ürün almanı tavsiye etmiyorum bunu birçok sebep vererek söylemek istiyorum

Garanti ve üretici yazılım desteği yok
Cihaz ucuz parçalar kullanılarak üretiliyor performans yada uzun ömür bekleme tek artısı seni zengin gibi göstermesi olacaktır
Yazılım optimizasyonu berbat Instagram'da yada başka bir uygulamada devamlı çökme sorunları yaşaman kaçınılmaz olacaktır
SAR değerleri çok yüksek olur bu cihazların kendi paranla kendini zehirlersin
bunlar a kalite replika larda mı böyle

bunlar a kalite replika larda mı böyle
A kalite b kalite tamamen satış stratejisi , içlerindeki donanım hep aynıdır mtk işlemci , dandik kameralar vs , dış kozmetiği renkleri farklı olur orjinal 14 pro max rengine yakın olanlar a kalite olur mesela , ton farkı olanlar b olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomiye ait birçok alt ürün grubu var redmi , poco gibi uygun fiyatlı güzel ürünler satıyorlar onlardan alman çok daha sağlıklı olacaktır

3 kuruş fazla koy yd x6 pro al kafan rahat olsun

Kardeş sırf apple logosu olacak diye 10 TL'lik telefona bunu vermek çok saçma olur o paraya yurt dışı xaomi alırsın mis gibi

Geri