Neler Yeni

Replika Krampon alınır mı?? (veya öneri) bütce 4000 tl

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Akif Erdem
Merhabalar arkadaşlar, haftada 1-2 saat halısahada oynamak için krampon bakıyorum. Çoraplı krampon olacak 4000 TL bütçem var aslında nike sitesinden alacaktım fakat satışlar kapalı, aynı fiyatlara muadillerinde çoraplı krampon yok. Korayspor vb. baktım güvenemedim ayrıca numara olmaz değişim gibi sıkıntılar var, şehirimde replika krampon satan yerler var 2-2.5K TL'ye giyen eden var mı nasıl halısahada idare eder mi beni hem deneyip almam çok daha avantajıma olur benim.

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
861
İsim
Satürn
Merhabalar arkadaşlar, haftada 1-2 saat halısahada oynamak için krampon bakıyorum. Çoraplı krampon olacak 4000 TL bütçem var aslında nike sitesinden alacaktım fakat satışlar kapalı, aynı fiyatlara muadillerinde çoraplı krampon yok. Korayspor vb. baktım güvenemedim ayrıca numara olmaz değişim gibi sıkıntılar var, şehirimde replika krampon satan yerler var 2-2.5K TL'ye giyen eden var mı nasıl halısahada idare eder mi beni hem deneyip almam çok daha avantajıma olur benim.
4000 lira bütçeyle replika krampon nedir hocam:D

arda.wqqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Adidastan falan bakin o paraya gayet iyi orijinal alabilirsiniz çakma şeye 4 bin harcanmaz belki cok kotu bir kalitedir ama adam 4bine satar siz de fiyati yuksek diye iyi sanip alirsiniz cakma oldugu icin gercek fiyatini ogrenebilme sansiniz da olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
mamixblack
4000 tl krampon için büyük bir para değilmi ya replika almanın nedeni nedir bu paraya orijinalde bulunur

arda.wqqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Hocam ek olarak korayspora guvenemedim diyip 4 bin lira butceye replika krampon sormakta biraz sacma

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,844
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
2000e bile orjinal nike varken replika bakmak saçma.

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Akif Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocalarım size şöyle açıklayayım, 4k TL'ye çoraplı olması kesin olacak. Nike satışları kapalı, bazı siteler var satan ama şikayetvarda çok şikayet var bilemedim bu arada replika olanlar 2k
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adidastan falan bakin o paraya gayet iyi orijinal alabilirsiniz çakma şeye 4 bin harcanmaz belki cok kotu bir kalitedir ama adam 4bine satar siz de fiyati yuksek diye iyi sanip alirsiniz cakma oldugu icin gercek fiyatini ogrenebilme sansiniz da olmaz
Adidasın mağazasına gidip baktım çoraplılar 10k'dan başlıyor valla

Barçın var mesela, güvenilir mi numara uymazsa değişim olur mu ki

Hocam ek olarak korayspora guvenemedim diyip 4 bin lira butceye replika krampon sormakta biraz sacma
koraysporda sorun yaşayan çok olmuş gibi.. bilemedim alınır mı?

Son düzenleme:

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,844
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Nike'nin kendi mağazalarına git. Barçın orjinal satıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Alp Eray
Discord
luserhere
4K ya git orjinal al replika niye.

arda.wqqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Hocalarım size şöyle açıklayayım, 4k TL'ye çoraplı olması kesin olacak. Nike satışları kapalı, bazı siteler var satan ama şikayetvarda çok şikayet var bilemedim bu arada replika olanlar 2k

Adidasın mağazasına gidip baktım çoraplılar 10k'dan başlıyor valla

Barçın var mesela, güvenilir mi numara uymazsa değişim olur mu ki

koraysporda sorun yaşayan çok olmuş gibi.. bilemedim alınır mı?
hocam çoraplı ile çorapsızın farkı ne bilmiyorum da bu kadar fiyat farkı olduğuna göre var bir olayı barçından alabilirsiniz ben de yeni öğrendim o mağazayı ama uzun yıldır hizmet veriyormuş ve orijinal satıyor diyolar numara uymazsa değişim olur mu bilmiyorum ama olur gibime geliyor izmirde yaşıyorsanız direkt barçın mağazasına da gidebilirsiniz

Clayz

80+ Silver
4000 lıraya orjınalını alırsın zaten

Top Bottom