Replika telefonların işlemcisi nasıl ?

Yusuf B.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
113
Replika telefonların işlemcisi sizce nasıl? 4 5 bin tl ye replikamı almak mantıklı yoksa 4 5 bin tl ye eski 2. El telefonlarmı mantıklı
(2. El iphone/xiaomi)
(Replika samsung veya iphone)

Replika telefonların işlemcisi sizce nasıl? 4 5 bin tl ye replikamı almak mantıklı yoksa 4 5 bin tl ye eski 2. El telefonlarmı mantıklı
(2. El iphone/xiaomi)
replika almayın 2.el xiaomi Samsung falan alın veya başka bilinmedik markaların 2.elini alın.

(2. El iphone/xiaomi)
2.el al xiaomi fln replika alınmaz çok kötü her şeyiyle

Elimdeki telefonu 2 ye satarsam bi 4-7 bin tl
valla ikinci el piyasalarını bilmiyorum ama sıfır dersen buna bak içinde g99 var 256gb hafıza var incelemelerini izle ikinci el bundan iyisi vardır ama neden sıfır olmasın

(2. El iphone/xiaomi)
Repilika telefonlar hiçbir testten geçmiyor. Gerek sar değerleri gerek başka şeyler. Onu almak yerine tuşlu telefon alsanız bile çok daha sağlıklı olur. Kaldı ki hem işlemcileri çok eski hem kameraları berbat hiç elle tutulur yanı yok. 0 ya da 2. el almak çok daha mantıklı ya da yurt dışı. Samsung a06 bakabilirsin 0 olarak biraz daha bütçe zorlayaıp ya da o bütçedeki 2. el telefonlara bakabilirsin.

valla ikinci el piyasalarını bilmiyorum ama sıfır dersen buna bak içinde g99 var 256gb hafıza var incelemelerini izle ikinci el bundan iyisi vardır ama neden sıfır olmasın

Lcd tercih etceğimi sanmıyorım ama yinede sağolun

Bak şimdi aklıma, varsa Replika iPhone 17 Max Pro, almak geldi. Ne havam olur ama:)

Replika dediğiniz yenilenmiş telefon değil, değil mi?
Replikanın sadece işlemcisini merak ettiğim için sordum, kamera ve ekran kalitesizliğinden dolayı almayı düşünmüyordum ama sormaktan zarar gelmez sonuçta diye düşündüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani bu fiyata sıfır daha iyisini bulursanız alabilrsiniz ne diyim
2. El oledler daha uygun olur bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak şimdi aklıma, varsa Replika iPhone 17 Max Pro, almak geldi. Ne havam olur ama:)
S22 ultranın 17 pro dan daha havalı ve kaliteli olduğunu düşünüyorum

Geri