Neler Yeni

Resident Evil Net Sitesine Steam hesabını bağlamak problem yaratır mı?

Shoganai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes Gülertürk
Resident Evil serisine yeni başladım, oyunu açtığım da https://game.capcom.com/residentevil/en/ sitesi üzerinden kayıt yapabilirsiniz gibi bir şey yazıyordu. Siteye kayıt oldum fakat bir yerde steam hesabıma bağlanmak istediğini söyledi. Herhangi bir kullanıcı adı veya şifre yazmadım. Sizce bir problem çıkar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Yuzarsef
Emin değilim ama direkt açması lazım oyunu yani bende direkt açıyordu. Şahsi olarak da ben steam hesabımı bağlamazdım böyle bir siteye.

Shoganai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes Gülertürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Emin değilim ama direkt açması lazım oyunu yani bende direkt açıyordu. Şahsi olarak da ben steam hesabımı bağlamazdım böyle bir siteye.
Oyunu zaten açabiliyordum, site üzerinden puan sistemi falan görebiliyormuşum. Bana da siteye kayıt olup olmamak istediğimi sordu. Zorunlu bir şey değildi yani

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,580
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Resident Evil serisine yeni başladım, oyunu açtığım da https://game.capcom.com/residentevil/en/ sitesi üzerinden kayıt yapabilirsiniz gibi bir şey yazıyordu. Siteye kayıt oldum fakat bir yerde steam hesabıma bağlanmak istediğini söyledi. Herhangi bir kullanıcı adı veya şifre yazmadım. Sizce bir problem çıkar mı?
oyunun içinden attıysa o siteye sıkıntı yoktur kanka (steamden aldıysan eğer)

Shoganai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes Gülertürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyunun içinden attıysa o siteye sıkıntı yoktur kanka (steamden aldıysan eğer)
Evet oyuna orjinal bir şekilde steamden sahibim. Türkçe yama kurduktan sonra girmiştim. Yama dosyasının içinde oyuna böyle bir bilgi kutusu eklenip eklenemeyeciğini bilmediğimden ufak bi kuşkulandım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çıkan bilgi kutusu da bu şekilde

Ekler

• resim_2024-12-01_014042328.png
    resim_2024-12-01_014042328.png
    135.5 KB · Hit: 9

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,580
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Evet oyuna orjinal bir şekilde steamden sahibim. Türkçe yama kurduktan sonra girmiştim. Yama dosyasının içinde oyuna böyle bir bilgi kutusu eklenip eklenemeyeciğini bilmediğimden ufak bi kuşkulandım.
yama dosyasında eklenmez ekleseler bile kendi reklamlarını yapmak adına kendi sitelerini eklerler capcom sitesi yerine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,468
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom