Resident Evil Requiem steam key
Aldığım ürünün yanında steam key gelmiştiDaha öncede sormuştum nerden satabilirim diye 1700-2000 arasında bir kaç siteden denedim fakat alıcı bulamadım bu oyunun ederi nedir
kral o fiyata kimse almaz oyunu paylaşımlı hesap alıp 50tlye oynayabiliyorsun istediğin kadar zaten.tahminimce max edeceği 700 800 civarıdırResident Evil Requiem steam key
Aldığım ürünün yanında steam key gelmişti
Daha öncede sormuştum nerden satabilirim diye 1700-2000 arasında bir kaç siteden denedim fakat alıcı bulamadım bu oyunun ederi nedir
O fiyatlara niye sizden alsınlar zaten 2k civarı fiyatı. Hem de güven meselesi nasıl güven oluşacak da alacaklar. Ben almak isterim ancak 2 şey önemli uygun fiyat ve güven. Bunlar olmadıkça alacak kişi gider tam fiyatına alırResident Evil Requiem steam key
Aldığım ürünün yanında steam key gelmişti
Daha öncede sormuştum nerden satabilirim diye 1700-2000 arasında bir kaç siteden denedim fakat alıcı bulamadım bu oyunun ederi nedir
Güven işini teslimatı nasıl halledicen reis birinizden alayım1350e satıyorum bende
r10 varsa +150 tic puanım var oradaGüven işini teslimatı nasıl halledicen reis birinizden alayım