radasamara 80+ Gold Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 6,166 Dahası Reaksiyon skoru 5,713 Konum Düsseldorf İsim rada 7 Mayıs 2021 #14 Dontaçhi yazmış: Oyunun sunduğu Atmosfer bana kalırsa Outlast'tan daha başarılıydı Devamı için tıklayın... Outlast zaten çöp. Saçma sapan yaratıklar modellemişler ne oldukları belli değil.
Dontaçhi yazmış: Oyunun sunduğu Atmosfer bana kalırsa Outlast'tan daha başarılıydı Devamı için tıklayın... Outlast zaten çöp. Saçma sapan yaratıklar modellemişler ne oldukları belli değil.
Prof ESL 80+ Gold Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 5,605 En İyi Cevap 2 7 Mayıs 2021 #15 JumpScare olarak outlast başarılı ama tema ve oynanış olarak R.E daha iyi ikisini de oynadım Mesaj otomatik birleştirildi: 7 Mayıs 2021 radasamara yazmış: Outlast zaten çöp. Saçma sapan yaratıklar modellemişler ne oldukları belli değil. Devamı için tıklayın... Amaç zaten gerçekçi yaratıklar değil
JumpScare olarak outlast başarılı ama tema ve oynanış olarak R.E daha iyi ikisini de oynadım Mesaj otomatik birleştirildi: 7 Mayıs 2021 radasamara yazmış: Outlast zaten çöp. Saçma sapan yaratıklar modellemişler ne oldukları belli değil. Devamı için tıklayın... Amaç zaten gerçekçi yaratıklar değil
yamuk 80+ Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 41 7 Mayıs 2021 #16 rintarou yazmış: Resident evil serisine başlanır mı? Devamı için tıklayın... Valla sonuncusu güzel gözüküyor film gibi ya, indirimde gördüm bende steam den daha ucuza satıyor oyunfor sitesi. İnşallah indirim bitmeden alırım 250 iyi fiyat. İlk bu oyunu oynayacağım am sonra daha güncel neler var onlara bakayım
rintarou yazmış: Resident evil serisine başlanır mı? Devamı için tıklayın... Valla sonuncusu güzel gözüküyor film gibi ya, indirimde gördüm bende steam den daha ucuza satıyor oyunfor sitesi. İnşallah indirim bitmeden alırım 250 iyi fiyat. İlk bu oyunu oynayacağım am sonra daha güncel neler var onlara bakayım