rota1
80+
- Reaksiyon skoru
- 77
Altta ki keenetic biliyorum da üstte ki modem veya router her neyse onun marka modelini bilen var mı?
@mertkuskapan hocam sizin videonuz da gördüm.
Biliyorum marka modelini öğrenmek istiyorum.Iss nin kendi sağladığı modem olabilir.
Farkındayım cihazın marka modeli lazım.Yardımıcı olur mu bilmem ama sanırım üzerinde türk telekom yazıyor
Markası modeli ne? Resimdekinin aynısını bulmaya çalışıyorum. GPON Nokia, Huawei gibi markalar var fakat görüntü olarak bununla uzaktan yakından alakası yok.Modem değil Türk Telekom Fiber Optik Dönüştürücü = GPON cihazı fiber kabloyu Ethernet kablosuna yani ışığı elektriğe dönüştüren cihazdır.
Keenetticdir.Markası modeli ne? Resimdekinin aynısını bulmaya çalışıyorum. GPON Nokia, Huawei gibi markalar var fakat görüntü olarak bununla uzaktan yakından alakası yok.
Türk telekom yazıyor üzerinde türk telekomun modemler kısmına gir bulursun herhalde.Onu bende görüyorum Keneetic'in üzerindekini soruyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
GPON/ONT olduğunu biliyorum ben Marka modelini soruyorum.
Baktım yok hiç bir yerde.Türk telekom yazıyor üzerinde türk telekomun modemler kısmına gir bulursun herhalde.
Marka modeli ne?Türk Telekoma aboneyseniz takmak için veriyorlar onu.Abone değilseniz veya alete bir sey olduysa ne yapıyorlar bilmiyorum.Ama satılmıyor diye biliyorum
Türk Telekomu bilmiyorum ama Turkcell kullanıyorum.Dedigin aletin arkasında hg8010g yazıyorBaktım yok hiç bir yerde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Marka modeli ne?