Neler Yeni

Resmi: Kaspersky Total Security 90 günlük lisans

Prime777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Prime
Bu konumda, sizlere Kaspersky'ın kendi sitesinden, kendi hizmeti olarak resmi bir şekilde, Kaspersky Total Security 90 günlük lisans almayı göstereceğim.

Bu işlem legal olaylar ile alakası yoktur Kaspersky sitesinde belirtmiş durumda. Bazı arkadaşlarımız Kaspersky promosyonlarını takip etmediği için bilmiyor.

Kaspersky Total Security nedir?

Kaspersky Total Security: Bilgisayarınızı zararlı yazılımlardan koruyan, webde güvenli işlemler yaptıran bir yazılımdır. Çocuk koruması da bulunuyor.

Kaspersky Total Security nereden indirilir?

Verdiğim linkten ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Kaspersky'ı kurduktan sonra ne yapacağım?
Kaspersky'a çift tıklıyoruz ve açıyoruz. Karşımız da bizden lisans isteyecek Kaspersky'ın sitesinde göstermiş olduğu Lisans'ı buraya yapıştırıyoruz.

1620905351362.png

Lisans kodum nerede?

Kaspersky'ın sitesinde promosyon olarak lisans anahtarı önünüze çıkacak fakat uğraşmamanız için lisans anahtarını buraya paylaşıyorum.

3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944

Lisans'ı nasıl aktif edeceğim?
Verdiğim lisans kodunu kopyalayıp yapıştırıyorsunuz ve etkinleştir kısmına basıyoruz ondan sonra lisansınız aktif olacak ve 90 gün sürenin tadını çıkarabilirsiniz.

1620905397028.png

Ve gördüğünüz gibi lisansımız geldi, hiçbir illegal işlem yapmadan tamamen Kaspersky'ın bize ücretsiz sunmuş olduğu şekilde aktif hale getirdik. Her bir promosyonda sizlere haber vereceğim.

Ne zaman biterse o zaman bilgilendirme yapacağım. İsteyenler şimdilik yapabilir. Önemli olan nokta, Kaspersky'ı size verdiğim link kısmından indirmeniz gerekiyor. Onun harici çalışmıyor.

13 Mayıs 2021: Lisans hala çalışıyor.

Not: Bu rehberin sahibi benim. 🛡️ Bu rehberi diğer forumda aylar önce paylaşmıştım. DA forumda yararlanma amacı ile buraya da paylaştım. Kısacası çalıntı gibi bir durum yok. Hayırlı bayramlar. (y)

Son düzenleme:

BeKo'O

80+ Silver
Deneyip geliyorum.

Prime777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Prime
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deneyip geliyorum.
Ufak bir ekleme yaptım, bakınız:

Ne zaman biterse o zaman bilgilendirme yapacağım. İsteyenler şimdilik yapabilir. Önemli olan nokta, Kaspersky'ı size verdiğim link kısmından indirmeniz gerekiyor. Onun harici çalışmıyor.

BeKo'O

80+ Silver
Ufak bir ekleme yaptım, bakınız:

Bende zaten yüklüydü lisanssız olarak ama baştan kurmuyorsan lisans anahtarı falan giremiyorsun maalesef, yani silip bir daha yüklemem gerek. Birde 1 aylık aile paketi vardı ücretsiz onu aktifleştirdim en azından ama uygulama yüklü ise halihazırda lisans anahtarı giremiyorsun.

alex jensen

80+ Silver
Bu konumda, sizlere Kaspersky'ın kendi sitesinden, kendi hizmeti olarak resmi bir şekilde, Kaspersky Total Security 90 günlük lisans almayı göstereceğim.

Bu işlem legal olaylar ile alakası yoktur Kaspersky sitesinde belirtmiş durumda. Bazı arkadaşlarımız Kaspersky promosyonlarını takip etmediği için bilmiyor.

Kaspersky Total Security: Bilgisayarınızı zararlı yazılımlardan koruyan, webde güvenli işlemler yaptıran bir yazılımdır. Çocuk koruması da bulunuyor.

Kaspersky'a çift tıklıyoruz ve açıyoruz. Karşımız da bizden lisans isteyecek Kaspersky'ın sitesinde göstermiş olduğu Lisans'ı buraya yapıştırıyoruz.

Alıntıyı görüntüle

Lisans kodum nerede?

Kaspersky'ın sitesinde promosyon olarak lisans anahtarı önünüze çıkacak fakat uğraşmamanız için lisans anahtarını buraya paylaşıyorum.

3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944

Verdiğim lisans kodunu kopyalayıp yapıştırıyorsunuz ve etkinleştir kısmına basıyoruz ondan sonra lisansınız aktif olacak ve 90 gün sürenin tadını çıkarabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle

Ve gördüğünüz gibi lisansımız geldi, hiçbir illegal işlem yapmadan tamamen Kaspersky'ın bize ücretsiz sunmuş olduğu şekilde aktif hale getirdik. Her bir promosyonda sizlere haber vereceğim.

Not: Bu rehberin sahibi benim. 🛡️ Bu rehberi diğer forumda aylar önce paylaşmıştım. DA forumda yararlanma amacı ile buraya da paylaştım. Kısacası çalıntı gibi bir durum yok. Hayırlı bayramlar. (y)
kodyu girdim pc kafayı yedi yarım saat açılmadı umarıım bu senin yüzünden değildir

Prime777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Prime
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende zaten yüklüydü lisanssız olarak ama baştan kurmuyorsan lisans anahtarı falan giremiyorsun maalesef, yani silip bir daha yüklemem gerek. Birde 1 aylık aile paketi vardı ücretsiz onu aktifleştirdim en azından ama uygulama yüklü ise halihazırda lisans anahtarı giremiyorsun.
Kaspersky Total Security'î kalıntısız, lisans bilgisi olmadan silin. Ondan sonra verdiğim linkten indirin ve yükleyin, dediğim adımları yapın. Bir sorun çıkarsa haber verirsiniz. Birazdan yatacağım, kalktığım zaman bakarım konuya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kodu girdim pc kafayı yedi yarım saat açılmadı umarıım bu senin yüzünden değildir
Bu sonuca nasıl vardınız acaba? Bunun birtürlü sebebi var. Uygulama kaynaklı olabilir fakat, bunun lisans ile alakası yok.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Alıntıyı görüntüle

Lisans kodum nerede?

3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944

Alıntıyı görüntüle

ben'de kaspersky security cloud var onda çalışırmı

BeKo'O

80+ Silver
Sildim total security yüklüyorum şimdi, inşallah pişman bırakmazsın çünkü normalde de memnundum :)

Prime777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Prime
Sildim total security yüklüyorum şimdi, inşallah pişman bırakmazsın çünkü normalde de memnundum :)
Verdiğim linkten yüklediğinizden emin olun lütfen. Siz sanırım Security Cloud Free kullanıyordunuz. Onda korumalar sınırlı, bu yüzden pişman olmanızı gerektiren durum yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bitdefender vardı, birazda bunu deniyelim.
Alıntıyı görüntüle
Selam. Sorunsuz yapabildiniz mi?

Farway

80+ Silver
Tamda deneme sürümüm bitmişti yüklesem acaba yine aktif olurmu 😂 Kaspersky dan sonra comodo yükledim bilgisayar yavaşladı yav

Prime777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Prime
Tamda deneme sürümüm bitmişti yüklesem acaba yine aktif olurmu 😂 Kaspersky dan sonra comodo yükledim bilgisayar yavaşladı yav
Eğer bu lisanstan bahsediyorsanız, hayır. Maalesef, format attıktan sonra tekrar denerseniz kullanabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,656
Üyeler
163,358
Son üye
xyz123456
Top Bottom