Neler Yeni

Rehber REVO UNISTALLER ile Program kaldırma[Gelişmiş seçenekler]

"REVO UNISTALLER ile Program kaldırma[Gelişmiş] " Rehberime Hoş geldiniz...

Not;

Bu Program'ı (yanlış, eksik) kullanmak çalışan İşletim sisteminizin hatalı davranmasına neden olabilir. Sorumluluk tamamen Kendinize AİTTİR!.

Kullanacağımız Programı kısaca özetlemek istiyorum;

Kullandığımız bu Program gereksiz kalıntıları manuel olarak temizlemeye yarıyor Ve en temizi kalıntıları kendinizin seçtiğiniz bir Arayüz olması.

Kullanacağımız Programı kuralım;
Kullandığımız "REVO UNISTALLER" Programını bu sayfaya " https://www.revouninstaller.com/revo-uninstaller-free-download/ " Gidip indirip kuralım;

revo 1.png

revo2.png

revo3.png

revo4.png

revo5.png

revo6.png

revo7.png

Yeniden başlattıktan sonra programı açalım Numaralandırmış olduğum bölümlerin kısa özeti;

1-Kişisel kullanımınıza göre yüklediğiniz programlar menüsü.

2-Revo Unistaller ile kurulan Programların dosyaları vs.
3-Windows Uygulamalarını içerir ve Microsoft Store'den kurduğunuz Uygulamarın menüsü.
4-Var olan tarayıcılarınızın içerisinde kullanımda olan veya sizin yüklediğiniz uzantıların menüsü.
5-Kurduğunuz Uygulama ve Programın Güncelliğini test edebilirsiniz.
6-Avcı modu tıklandığı zaman seçtiğiniz programları otomatik olarak belirleyerek kaldırmanıza olanak sağlayan bir özellik.
7-Kaldırmak için gerekli buton Yeşil ile işaretli bölümden seçtiğiniz mavi "8" Numaralı uygulamayı kaldırma butonu.
8-Mavi işaretli yerde sizin kendinizin seçtiği kaldırmak istediğiniz programın İşaretlenmesi,belirtilmesi.

revo9.png

Örnek Vermek için "Microsoft Teams" Uygulamasını kaldırdım siz hangi Programı kaldıracaksanız ona göre uygulayın bu yöntemleri;

revo10.png

Alttaki resimde sizde aynısı olmayabilir.

Resim -1- (örnek)
Farklı bir programı kaldırırken böyle seçenekler çıkabilir işaretli olan bölümü seçip devam ediniz.

revo11.png

Resim -2- (örnek)
Farklı bir programı kaldırırken böyle seçenekler çıkabilir işaretli olan bölümü seçip devam ediniz.

revo14(seçenekler).png

revo16(farklı).png

revo17.png

Sonuç ;

Denetim masası veya başlat dan kaldırdığınız programlar gereksiz Kayıt defteri öğeleri bırakırlar ve bu durum bazı kullanıcıları rahatsız eder . Bu yöntem ile kaldırma işlemlerinizi arkasında iz bırakmadan yapabilirsiniz.

Umarım yararım olmuştur. Hayırlı forumlar dilerim efenim...

Ekler

• revo17.png
    revo17.png
    5 KB · Hit: 54
  • revo15.png
    revo15.png
    88.6 KB · Hit: 82
  • revo11.png
    revo11.png
    19.6 KB · Hit: 48
Son düzenleme:

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Eline sağlık.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eline sağlık.
revo15.png
Bu kısım da haksızsın neden kırmızı kutucukları silmememiz lazım?

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sistem Dosyalarına ait bölümler bir bütünleşik yani eğer kutucukları silerseniz diğer uygulamalar çalışmayacaktır.
Yok öyle yapmıyor diğer gerekli öğeleri silmiyor ki, ben bir çok kez kullandım ve kullanmaya devam ediyorum her zaman da hepsini seçiyorum fakat hiç bir sorun başıma gelmedi? sen daha önce böyle bir sorun yaşadın mı?

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Yok öyle yapmıyor diğer gerekli öğeleri silmiyor ki, ben bir çok kez kullandım ve kullanmaya devam ediyorum her zaman da hepsini seçiyorum fakat hiç bir sorun başıma gelmedi? sen daha önce böyle bir sorun yaşadın mı?
Emin misiniz ? Nasıl yapıyorsunuz ekran fotoso atarmısınız bakalım

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç