Neler Yeni

Reynmen COVID-19'a YAKALANDI!

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Aynen. Dalgaya aliyorlardi 5 10 güne der tedbirlere uyun diye
Bu dalga geçenleri anlamıyorum.
Ortada ne olduğu belli olmayan bir şey var.
Tehlikeli.
Taşıyıcıysan insanların hayatını ciddi anlamda etkileyeceksin.
Ama yine de birkaç ay evinde oturmuyorsun.
(İşi gücü olanlara lafım yok sadece keyif için gezmedik yer bırakmayan çok insan var)

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu dalga geçenleri anlamıyorum.
Ortada ne olduğu belli olmayan bir şey var.
Tehlikeli.
Taşıyıcıysan insanların hayatını ciddi anlamda etkileyeceksin.
Ama yine de birkaç ay evinde oturmuyorsun.
(İşi gücü olanlara lafım yok sadece keyif için gezmedik yer bırakmayan çok insan var)
Hocam bugün bizim ordaki birine kızdım taşıyıcı riski var hastane evden çıkmicaksınız demişler hala çıkıyorlar babası geldi sen ne hakla kızıma kızarsın diye ahkam kesti. Ulan ben orda çalışıyom sırf geçim için ve senin beyinsiz bacağım kadar kızın gelip hayatımı riske atıyor. Bir de maskesizler. Şikayet etsen ayrı dert etmesen ayrı dert. Kesecem kendimi.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Hocam bugün bizim ordaki birine kızdım taşıyıcı riski var hastane evden çıkmicaksınız demişler hala çıkıyorlar babası geldi sen ne hakla kızıma kızarsın diye ahkam kesti. Ulan ben orda çalışıyom sırf geçim için ve senin beyinsiz bacağım kadar kızın gelip hayatımı riske atıyor. Bir de maskesizler. Şikayet etsen ayrı dert etmesen ayrı dert. Kesecem kendimi.
Ülkede olan bir sorun şu Covid 19 olan insanlar alişverisini yapabileceği bir imkan yok bu insanlar taş mı yesin gezmek için tabii ki çıkılmamalı polis vs diyenler olacaktır arkadaşlar istanbulda hangi birine yetişecek ayrıca serbest piyasa var adam bakkaldan alir gelir çok fiyat farklari oluyor.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ülkede olan bir sorun şu Covid 19 olan insanlar alişverisini yapabileceği bir imkan yok bu insanlar taş mı yesin gezmek için tabii ki çıkılmamalı polis vs diyenler olacaktır arkadaşlar istanbulda hangi birine yetişecek ayrıca serbest piyasa var adam bakkaldan alir gelir çok fiyat farklari oluyor.
Ankarada ve dostum kız 11 yaşında arkadaşlarıyla oyun oynuyor ve tehlike saçıyorlar. Agam kız hiçe sayıyor maskesiz. Maskesiz tekrar diyim.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Ankarada ve dostum kız 11 yaşında arkadaşlarıyla oyun oynuyor ve tehlike saçıyorlar. Agam kız hiçe sayıyor maskesiz. Maskesiz tekrar diyim.
Ciddi konuşma yapacaktım taaaki imzandaki fenerbahçe + pp'deki GS formasını görene kadar. Bide 2011 kupasını koysaydın.

Beren

80+ Gold
Bilgisayar basindan kalkabilirsen dalarsin dalsanda ben armut toplamıyorum 1 bucuk ay body building yaptım geciririm bi tane fukara sumugu gibi yapışırsın yere anladınmı guzel kardesim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tartismak istemiyorum kafamın tasını attirmayın gidiyorum ben.
ŞKASDŞLFAJDFKLASDHFJKADSFHA bu ne olum niye boomer doldu forum

Top Bottom