Neler Yeni

REZALET ELEKTRİK FATURASI

Yasin Çınar

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba. Az önce bir haber aldım. Bu ayki elektrik faturası 400 tl bizim. Fakat evde elektrik harcayan bi televizyon birde bilgisayar var. Neden bu kadar geldi anlamıyorum. Bilgisayarım 600w 80+ bir psu ya sahip ve okula gittiğimden ötürü bilgisayar ortalama 6 saat açık kalıyor. Bilgisayar az elektrik harcasın diye öyle boş boş youtubeda videolar izlememe rağmen bu kadar geldi. Sizin elektrik faturası ne kadar geldi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Kemal Can Kaltsak
Arkadaşlar merhaba. Az önce bir haber aldım. Bu ayki elektrik faturası 400 TL bizim. Fakat evde elektrik harcayan bi televizyon birde bilgisayar var. Neden bu kadar geldi anlamıyorum. Bilgisayarım 600w 80+ bir psu ya sahip ve okula gittiğimden ötürü bilgisayar ortalama 6 saat açık kalıyor. Bilgisayar az elektrik harcasın diye öyle boş boş youtubeda videolar izlememe rağmen bu kadar geldi. Sizin elektrik faturası ne kadar geldi?
3000 bin geldi bize ağa ama bize 2 ayda bir geliyor yani 1500 aylık

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Arkadaşlar merhaba. Az önce bir haber aldım. Bu ayki elektrik faturası 400 TL bizim. Fakat evde elektrik harcayan bi televizyon birde bilgisayar var. Neden bu kadar geldi anlamıyorum. Bilgisayarım 600w 80+ bir psu ya sahip ve okula gittiğimden ötürü bilgisayar ortalama 6 saat açık kalıyor. Bilgisayar az elektrik harcasın diye öyle boş boş youtubeda videolar izlememe rağmen bu kadar geldi. Sizin elektrik faturası ne kadar geldi?
550₺ ayrıca 808₺ de doğalgaz geldi. Evde eşimle ikimiz yaşıyoruz. 2 kişi için 1358₺ sadece doğalgaz ve elektrik ödedik. Zam üzerine zam geliyor. Daha da artar yakında. Her biri 1000 lirayı bulur.

majorw0w

80+ Silver
Dolap fırın çamaşır Makinesi yok mu ?

Yasin Çınar

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dolap fırın çamaşır Makinesi yok mu ?
varda eskidende kullanıyordum aynı bilgisayarı ve full cyperbunk gibi psu nun tamamını kullandıran oyunlar oynuyordum ona rağmen 250 fln geliyordu

• Beğen
Reaksiyonlar: f0ze

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bize elektrik 1425 TL geldi. Biz de yakmıyoruz fazla ama işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

varda eskidende kullanıyordum aynı bilgisayarı ve full cyperbunk gibi psu nun tamamını kullandıran oyunlar oynuyordum ona rağmen 250 fln geliyordu
Ya 400 geldiğine dua et. Normal. Fazla falan değil

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Ohoo bizde 2 buzdolabı (1 büyük 1 küçük) 1 derin dondurucu bilgisayar (ryzen 3 3100 geforce 210 lü sistem) arada çamaşır makinesi falan çalışıyor ha süpürgede tabikide. Fiyat 280tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
hakan yıldırım
kazanlı evde 750 modern köy gibi bir yer anlatamadım ama

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Murat demir
500 elektrik 1100 civarı doğalgaz kaloriferler 3 odada yanıyo tüm odalarda değil banyo mutfak kapalı ona rağmen bu fatura geldi

İceWolf

80+ Silver
Elektrik faturasına kızıyordum ama vazgeçtim. Çünkü doğalgaz geldi. Saolsun muhalefet partili bir belediyede yaşıyoruz ve saolsun onlarda devletin maliyetine göre %75 indirdiği faturalara % 23 zam yapıp faturaları şişiriyormuş.

Top Bottom