Neler Yeni

Rezilsin Milli Takım

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ataktan kastınız rakip yarısahaya geçmekse evet haklısınız. Eleştiri yapmak için gelmedim.

Atak sayılabilecek tek pozisyon sol bekin ayağından açtığı pozisyon var ceza sahası içinde. Ona da atak denirse
Rakip saha da pas yapmak bastırmak anlamına gelmiyor
Aynen

• Üzgün
Reaksiyonlar: RefX

Yavuz241

80+ Bronze
Ozan ve Okayı aynı anda oynatmak saçmalıktan başka bir şey değildir. İkiside defans yönelik oyuncular. İkisinden birinin yerine İrfancan şart.

Aware

80+ Silver
Ozan ve Okayı aynı anda oynatmak saçmalıktan başka bir şey değildir. İkiside defans yönelik oyuncular. İkisinden birinin yerine İrfancan şart.
Cengiz neden oynuyor ben anlayamadım oyunu açamıyor o amaçla oynasa bile irfan neden yedek ben anlamıyorum zaten gene hesaplar yapacağız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğruları konuşuyoruz öyle demiştiniz boşa savunmaya gerek yok çoğu kişi katılacaktır dediğime.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.

Yavuz241

80+ Bronze
Cengiz neden oynuyor ben anlayamadım oyunu açamıyor o amaçla oynasa bile irfan neden yedek ben anlamıyorum zaten gene hesaplar yapacağız.

Doğruları konuşuyoruz öyle demiştiniz boşa savunmaya gerek yok çoğu kişi katılacaktır dediğime.
Şenol Bey, Cengizin eski performansının olmadığını hala anlayamıyor. Eski Cengiz olsa kanatlardan götürdüğü topu değerlendirmeden geri gelmezdi. Şimdi ise kaybedip duruyor.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Aynen

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular