Ehe çok komiqO kadarda değil ab
Çobana milli takım verilir mi?
0 atak mı? Finlandiya mı? Dostum maçı izlediğine emin misin?Hayatımda daha rezil bir maç izlememiştim sıfır atak sıfır tehdit Finlandiya bile 3 atar böyle oynarsak.
Doğru 0 atak değil , Burak'ın şutu taca gitti o bile bir tehdit0 atak mı? Finlandiya mı? Dostum maçı izlediğine emin misin?
Sen biraz sussana seçim sonu biz alacağız başka birini bulunŞu filozof dediğiniz Şenol'u yollayın artık. Fatih Terim falan yönetsin şu takımı.
Sabahtan beri komiklik yaptık zaten şimdi doğruları konuşalım. İtalya'ya ya karşı oynarken 0 atak diyebilirsiniz ama bu maçta az da olsa bastırdık. Güzel ataklarımız var. Eleştiri yapmak için eleştiri yapmayın.Doğru 0 atak değil , Burak'ın şutu taca gitti o bile bir tehdit
Hocam böyle bir takım oyunuyla ve ruhla Finlandiya bile yener bizi çok ciddi söylüyorum prime Bale olsaydı eve yollamışlardı bizi.Yaptığımız ataklarında bir değeri yok benim gözümde gidip geldik .0 atak mı? Finlandiya mı? Dostum maçı izlediğine emin misin?
Ataktan kastınız rakip yarısahaya geçmekse evet haklısınız. Eleştiri yapmak için gelmedim.Sabahtan beri komiklik yaptık zaten şimdi doğruları konuşalım. İtalya'ya ya karşı oynarken 0 atak diyebilirsiniz ama bu maçta az da olsa bastırdık. Güzel ataklarımız var. Eleştiri yapmak için eleştiri yapmayın.
Finlandiya ne alaka da şimdi ona anlam veremedim.Hocam böyle bir takım oyunuyla ve ruhla Finlandiya bile yener bizi çok ciddi söylüyorum prime Bale olsaydı eve yollamışlardı bizi.Yaptığımız ataklarında bir değeri yok benim gözümde gidip geldik .
Ne oldu zoruna mı gittiEhe çok komiq