ipin ucu yandıBen hep burdayım yan hesapta takılıyom
isviçreyi baya baya farklı yenmemiz lazım o da çok zor. eleştiriyi hakediyor balon güneş.Evet kaybettik ama bence gömmeye gerek yok, moral vermeliyiz. Şuan takımın çok fazla morale ihtiyacı var.
Bize caner erkin,hasan ali kaldırım,arda turan,mehmet topal lazım.isviçreyi baya baya farklı yenmemiz lazım o da çok zor. eleştiriyi hakediyor balon güneş.
Ronaldo gelse bile yenemeyiz bu hocaylaBize caner erkin,hasan ali kaldırım,arda turan,mehmet topal lazım.
Bu kadro fatih terimde olsa bambaşka senaryo olurdukenan karamamda kaset var bence.
neden 2. yarı 5 li defans oynadık?
adam eksiltip pozisyon üretmek gerekirken neden irfanı aldın balon hoca? hesap vermen lazım.
söverek yolladığınız terim 2008 de 16 kişiyle maça çıkıp neler neler yaptı stopersiz oynadık zamanında. herkesin rezil diye baktığı euro 2016 takımı sömürüp ayrıştıranlara ve prim krizine rağmen çok daha iyiydi.
ben zaten caner neden bu takımda yok anlamadım abi adam kötü bir sezon geçirmedi. diğerleri riskli ama ardayı çoo severim ama euro 2016'da yaptıkları hoş değildi.Bize caner erkin,hasan ali kaldırım,arda turan,mehmet topal lazım.
O kendini yönetemiyorLan recep tayyip erdoğan bile daha iyi yönetir bak bunu diyen benim
fatih terimmi fatih terim zamanında daha kötüydü manyak gibi konuşmayın bu takıma yabancı birisi lazım uçesko zamanında takım oyunluar toparlandı şenolda şansaŞu filozof dediğiniz Şenol'u yollayın artık. Fatih Terim falan yönetsin şu takımı.
kaç milyon kaçGeçen hafta İtalyaya 3-0 yenilen milli takım bu haftada gallere 2-0 yenildi.
Türkiye'nin doğru düzgün atağı yok ve galler dünyaları kaçırdı(penaltı dahil).
Gerçekten ben bu kadar ezik olacağımızı tahmin edemezdim.
Anlaşılan geçen haftalarda bi yerlerini kaldırdık.
Daha maçın ortasında koşmayı kestiler belli ki adam akıllı çalışmamışlar bile.
4milyon€ net maaş alan şenol güneş ve milli takım futbolcuları 1 gram utanmışlarmıdır acaba????????