Rezilsin Milli Takım

Geçen hafta İtalyaya 3-0 yenilen milli takım bu haftada gallere 2-0 yenildi.
Türkiye'nin doğru düzgün atağı yok ve galler dünyaları kaçırdı(penaltı dahil).
Gerçekten ben bu kadar ezik olacağımızı tahmin edemezdim.
Anlaşılan geçen haftalarda bi yerlerini kaldırdık.
Daha maçın ortasında koşmayı kestiler belli ki adam akıllı çalışmamışlar bile.
4milyon€ net maaş alan şenol güneş ve milli takım futbolcuları 1 gram utanmışlarmıdır acaba????????
Maçı kaybetmeyi kesinlikle hak ettik iğrenç bir futbol oynadık şu maçta cidden caner erkine ihtiyacımız vardı.
Şenol Güneşin istifa etmesi lazım yerine Erol Bulutu getirsinler daha iyi.

fatih terimmi fatih terim zamanında daha kötüydü manyak gibi konuşmayın bu takıma yabancı birisi lazım uçesko zamanında takım oyunluar toparlandı şenolda şansa
Fatih Terim döneminde takımda stoper yoktu, Mehmet Topal'ı stopere koyuyordu, takımdakiler mental olarak 0'dı. 2008'de de eksiklerle çıkardı bizi. Şu an ki kadro Terim'in elinde olsa gruplardan garanti çıkardık.

Türkiye'nin kazandığı maçları nadiren gördüğüm için bu tip olaylara şaşırmıyorum açıkçası.

4 senede primler hariç bak HARİÇ diyorum 12.8m € alacak
O parayı bana versinler yeminle Türkiye yi şampiyon yaparım zaten soccer manager ve fm de zeniti şampiyonlar ligi şampiyonu yaptım Türkiye yi de dünya şampiyonu yaparım herhalde.(Yardımcı olarak ta yanıma Emre Belözoğlu ve Erol Bulutu alırım mis o.O2 )

fatih terimmi fatih terim zamanında daha kötüydü manyak gibi konuşmayın bu takıma yabancı birisi lazım uçesko zamanında takım oyunluar toparlandı şenolda şansa
Kanka Fatih Terim'in çok daha iyi yöneteceği kabak gibi ortada, bir Fenerli olarak söylüyorum. Yapma gözünü seveyim.

Geçen hafta İtalyaya 3-0 yenilen milli takım bu haftada gallere 2-0 yenildi.
Türkiye'nin doğru düzgün atağı yok ve galler dünyaları kaçırdı(penaltı dahil).
Gerçekten ben bu kadar ezik olacağımızı tahmin edemezdim.
Anlaşılan geçen haftalarda bi yerlerini kaldırdık.
Daha maçın ortasında koşmayı kestiler belli ki adam akıllı çalışmamışlar bile.
4milyon€ net maaş alan şenol güneş ve milli takım futbolcuları 1 gram utanmışlarmıdır acaba????????
gayler pardon galler sürekli gol attı

Geri