Öncelikle her ay değil.
COİL ne zaman yakarsan. Ağızlık sana kalmış
Ağızlık 5li satılıyor. Ondan 20 tane alsa. 4 paket. O arkadaşı rahat 1 seneden fazla götürür
Kendi verdiği hediye likiti beğenmedim.
Ben karışık kullanıyorum. Kahveli sert bir likikt koyuuyorum azıcık. Onun üstüne de çileki likit. Çok hoşuma gidiyor. Tavsiye ederim
Öncelikle her ay değil.
COİL ne zaman yakarsan. Ağızlık sana kalmış
Ağızlık 5li satılıyor. Ondan 20 tane alsa. 4 paket. O arkadaşı rahat 1 seneden fazla götürür
Hayatım da hiç sigara kullanmadım. Hayatta sevmemde çünkü kötü bir tadı var. Ama bundan kuzenimde vardı bi ara, ara sıra bende çekiyordum iyi geliyordu Meyveli falan oluyor Oreolu bile vardı lan Pişmaniye Cicibebeli Kahveli vs ne gelirse aklına var.
Sana şunu öneririm. İlk içtiğinde çok sert gelecek. Elektronil sigara. Neden dersen senin cihazın voltajı yüksek. Ben ilk düşükten başlayıp en son seviyeye geldim sen direkt en sondan başlayacaksın. O yüzden haberin olsun
İlk başlayacaksan sakın kahveli ile başlama. Çok sert gelir. Meyveli ile başla ilk. Çilek tavsiyem
Coil güzel.
Takması da basit. Sigaranın ağız kısmı var ya. Onu söküyorsun.
Ters çevirince metal bir yuvarlak var. O coil işte. Onu çıkartıp takıyorsun.
Dikkat et çıkartırken likit dökülebilir. Likit baya yapışkan yıkayınca bile rahatsız ediyor eli bir süre
Sana şunu öneririm. İlk içtiğinde çok sert gelecek. Elektronil sigara. Neden dersen senin cihazın voltajı yüksek. Ben ilk düşükten başlayıp en son seviyeye geldim sen direkt en sondan başlayacaksın. O yüzden haberin olsun
İlk başlayacaksan sakın kahveli ile başlama. Çok sert gelir. Meyveli ile başla ilk. Çilek tavsiyem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Coil güzel.
Takması da basit. Sigaranın ağız kısmı var ya. Onu söküyorsun.
Ters çevirince metal bir yuvarlak var. O coil işte. Onu çıkartıp takıyorsun.
Dikkat et çıkartırken likit dökülebilir. Likit baya yapışkan yıkayınca bile rahatsız ediyor eli bir süre