Neler Yeni

Çözüldü✓ RGB elektrikli Sigara alınır mı

En İyi Cevap
3
Smok marka elektronik sigaranın en kaliteli markalarındandır.
Şunu kullanıyorum. Tek dikkat etmen gereken yer. Coil yakmamak. Yakarsan likitten acı tad gelir. Yeni coil almak zorunda kalırsın
Bir tane de küçük modeli vardı. ELİMDE. Cebimden düşürüp arabayı park ederken ezdim. İnan alet ne patladı. Ne de bozuldu. Yamuldu sadece. Riske girip kullanmadım ama böyle kaliteli ürünler hemen patlamıyor. hatta patlamıyor

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Patlatınca ekolayzır efekti olacak 🤣 .
Balon yapınca gökkuşağı modu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şunu kullanıyorum. Tek dikkat etmen gereken yer. Coil yakmamak. Yakarsan likitten acı tad gelir. Yeni coil almak zorunda kalırsın
Bir tane de küçük modeli vardı. ELİMDE. Cebimden düşürüp arabayı park ederken ezdim. İnan alet ne patladı. Ne de bozuldu. Yamuldu sadece. Riske girip kullanmadım ama böyle kaliteli ürünler hemen patlamıyor. hatta patlamıyor
Öğrendiğim çok iyi oldu. Coil takmam zaten. Patlamamasına şaşırdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Muhammed Musab ekin
smoke kalitelidir sıkıntı olmaz ancak bu biraz zengin ve lüks işi daha uyguna aynı kalitede ürün bulunabilir

En İyi Cevap
3
Balon yapınca gökkuşağı modu

Öğrendiğim çok iyi oldu. Coil takmam zaten. Patlamamasına şaşırdım
Coil takmam diye bir şey yok. O coil illa bir gün yanacak :D Zorundasın yani
Yandığını da likitten çok acı tat gelirse anlarsın.
O gün ezdim. Bildiğin araba ile üzerinden geçtim. Alet baya yamuldu ama ne patladı ne de bozuldu. Yani paraya kıyıp kaliteli alırsan patlamaz.
Likit ne düşünüyorsun*

Arabayla ezdiğim model bu.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Bunu içince göğüs kafesin de RGB oluyormuş, öyle diyollağ

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Coil takmam diye bir şey yok. O coil illa bir gün yanacak :D Zorundasın yani
Yandığını da likitten çok acı tat gelirse anlarsın.
O gün ezdim. Bildiğin araba ile üzerinden geçtim. Alet baya yamuldu ama ne patladı ne de bozuldu. Yani paraya kıyıp kaliteli alırsan patlamaz.
Likit ne düşünüyorsun*

Arabayla ezdiğim model bu.
Likit kendi meyve aromalı indirimli olarak veriyormuş ama benim tercihim @bariskarali nın çektiği cicibebe aromalı likit 😳

Uygun düşünme. Aleti bir kere alıyorsun. Sadece likit ve coil değiştirerek uzun süre götürüyor.
Coil ayrıca mi alicaz hocam 3lü paket şeklinde

T.P.G.

80+ Titanium
Bunların meyve aromalılarından alacaksın, sigara falan boş. En azından çok kötü bir koku bırakmıyor, bali gibi çek çek dur xD

En İyi Cevap
3
Likit kendi meyve aromalı indirimli olarak veriyormuş ama benim tercihim @bariskarali nın çektiği cicibebe aromalı likit 😳
Kendi verdiği hediye likiti beğenmedim.
Ben karışık kullanıyorum. Kahveli sert bir likikt koyuuyorum azıcık. Onun üstüne de çileki likit. Çok hoşuma gidiyor. Tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,964
Üyeler
168,715
Son üye
pro-testing
Top Bottom