Nasıl oluyor o aciklar misinAnakartın kendi uygulaması ile değiştirebilirsin destekliyorsa.
Anakart model alabilir miyim ayrıca bu konuda @crazyreign daha rahat yardımcı olacaktır sonuçta konu anakartNasıl oluyor o aciklar misin
Beyler anakart Asus prime b450 m-k ve kasa gametech gt gaming rgb arena diye bişeyDostum fanlar ARGB veya RGB ise ve senin anakartında ARGB veya RGB girişi varsa kabloyu oraya takıp anakartın kendi RGB yazılımından kontrol edebilirsin. Kasanın modeli ve anakartının marka modelini söyler misin bana?
Tamam sen yazılım ile kontrol etmeyi unut, o anakartta ne ARGB girişi var ne de RGB girişi var.Beyler anakart Asus prime b450 m-k ve kasa gametech gt gaming RGB arena diye bişey
Arkadaşımdada b450m-K var rgb girişini bi türlü bulamadık yok sanırım ama tam bilgisizde konuşmayayım.Beyler anakart Asus prime b450 m-k ve kasa gametech gt gaming RGB arena diye bişey
Fanlar için kontrolcü almalısın dostum başka şansın yok.Beyler anakart Asus prime b450 m-k ve kasa gametech gt gaming RGB arena diye bişey
Yazılımla kontrol edilebilmesi için ne gerek ki ?Arkadaşımdada b450m-K var RGB girişini bi türlü bulamadık yok sanırım ama tam bilgisizde konuşmayayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fanlar için kontrolcü almalısın dostum başka şansın yok.
Bulamamanızın sebebi olmaması .Arkadaşımdada b450m-K var RGB girişini bi türlü bulamadık yok sanırım ama tam bilgisizde konuşmayayım.
Bir şekilde PC'ye bağlanan bir şey lazım o da yok .Yazılımla kontrol edilebilmesi için ne gerek ki ?
Teşekkürler ,iyi gecelerBulamamanızın sebebi olmaması .
Bir şekilde PC'ye bağlanan bir şey lazım o da yok .
İnternetten rgb kontrolcü alabilirsiniz ama asus aura sync gibi sese duyarlı şeyler yapamazsınız temel işlevleri görür. Çok pahalı değiller kendiniz bakabilirsiniz.Teşekkürler ,iyi geceler