Neler Yeni

Yardım RGB fan önerir misiniz

Krmm

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ahmttunc

80+ Bronze
Hocam 3'lü şekilde satılan daha üst düzey fan yok mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İncehesapts gereksiz pahalıya satılıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm

Krmm

80+ Bronze

Normalde o attığınız SL wireless olanlardan alacaktım fakat 3'lü şekilde stok kalmamış. AL V2 olanları alacam sanırım

Krmm

80+ Bronze
3 tane satın alsan olmuyor mu? Merak ettiğimden soruyorum acaba bilmediğim bir şey mi var diye.
Hocam 10 tane fan gerekiyor. Hepsini teker teker alırsam eğer wireless fanları kullanamam. Çünkü sadece 3'lü paketten çıkan bir wireless cihazı var. Fanları o çalıştırıyor. Şimdi bütün fanları tekli alırsam o cihaz olmadan nasıl çalıştıracam :D En azından bir paketi 3'lü alıp diğerlerini tekli alsam da olur.

@ahmttunc hocam bu arada şimdi farkettim. Akakçe üzerinden görünmüyormuş. İncehesap sitesine girdiğimde farkettim ki Lianli'nin bütün fanları stokta görünüyor. Üstte attığınız ALV2 almama gerek kalmadı. Şuan 2 fan arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi daha iyi bir tercih olur ?

Tüm fanları şunlardan yapabilirim

Veya şunlardan yapabilirim

Son düzenleme:

ahmttunc

80+ Bronze
Hocam 10 tane fan gerekiyor. Hepsini teker teker alırsam eğer wireless fanları kullanamam. Çünkü sadece 3'lü paketten çıkan bir wireless cihazı var. Fanları o çalıştırıyor. Şimdi bütün fanları tekli alırsam o cihaz olmadan nasıl çalıştıracam :D En azından bir paketi 3'lü alıp diğerlerini tekli alsam da olur.

@ahmttunc hocam bu arada şimdi farkettim. Akakçe üzerinden görünmüyormuş. İncehesap sitesine girdiğimde farkettim ki Lianli'nin bütün fanları stokta görünüyor. Üstte attığınız ALV2 almama gerek kalmadı. Şuan 2 fan arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi daha iyi bir tercih olur ?

Tüm fanları şunlardan yapabilirim

Veya şunlardan yapabilirim
Aralarındaki farkı inan bilmiyorum hocam, özelliklerini de pek bilmiyorum bütçemi aşıyorlar. Bugün kasa ve güç kaynağı aldım toplam 8000 lira ödedim yani. Bu paralar kasa fanı için verebileceğim paralar değil, bilgi sahibi de değilim.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Krmm
Top Bottom