Da RGB siz fan ne yaHocam fansız kasa için pahalı değil mi parası olan alsın ama fansız kasa için pahalı bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama şöyle bir şey de var nzxt h9 alanlar genelde fanları değiştiriyor zaten
Bende para varda ne Alcam bilmiyorumBen de öyle yazdım zaten
Ama bak kendimden örnek vereyim, ben nzxt h9 flow almayı düşünüyorum ama aldıktan sonra fan alacak parayı biriktirene kadar bir kaç ay onun fanlarını kullanacağım çünkü Kasayla beraber başka şeylerde alıcam para kalmaz
i9 14900K ve 4080 ile kasa cehenneme dönüyor.Elite'nin hava akışı kötü oluyor diye düşünüyorum ben öyle mi?
I9 14900K'den dolayı olabilir mi daha çoki9 14900K ve 4080 ile kasa cehenneme dönüyor.
Resim paylaşır mısın gözümüz şenlensini9 14900K ve 4080 ile kasa cehenneme dönüyor.
aşk çok pahalı birşeysin sen beeİncehesaptan aldım
Çok şık değil de. Daha fan filan ayarlamadım. Ek olarak ekran kartı bana kalsa beyaz alırdım da şirket alınca el mahkumResim paylaşır mısın gözümüz şenlensin
OlabilirI9 14900K'den dolayı olabilir mi daha çok
Daha bitmedi bunun işi güzel şeyler olcakaşk çok pahalı birşeysin sen bee
Kasam için n fan beyaz h9 flowKasa mı lazım fan mı?
Şimdi hatırladım seni hatta hangi şirketmiş o bizde gelelim falan demiştimÇok şık değil de. Daha fan filan ayarlamadım. Ek olarak ekran kartı bana kalsa beyaz alırdım da şirket alınca el mahkum
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olabilir
aynen hatırladımŞimdi hatırladım seni hatta hangi şirketmiş o bizde gelelim falan demiştim