Şakami bu 2 gün önce 6400 den aldımNzxt h9 flow 5800 lira. Kasa estetik açıdan güzel ve hava akışı en iyi akvaryum kasalardan birisi. 4 RGB OLMAYAN, DÜZ SİYAH renk fan ile geliyor. Biraz pahalı parası olan alabilir.
Satıcı snerji, yaptıklarını unutmadık alacaklar dikkat etsin. Olayları unutturmak için indirim yapıyorlar.
Her şirkette oluyor snerji in yaptıkları ama snerji çok daha fazla duyuldu bu konuda
NZXT H9 Flow Siyah ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H9 Flow Siyah ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H9 Flow Siyah ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 6.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2. elde kımeseye guvenemıyorum ya anca elden olursa alırımBence alınmaz. Ben ikinci el alırdım fiyatı çok pahalı sıfırların
Bu da çok güzel kasa ama aynı görüntü yokRGB FAN YOK NE DEMEK LA? Bu akvaryum kasaların olayı obfanlar. Ben bunu alırdım.
ÇOK GÜZELSİN BEBEĞİM
Alıntıyı görüntüle
burdan mı aldın kurdunmu bı foto sutlarmısın sana zahmetŞakami bu 2 gün önce 6400 den aldım
Burdan almadım itopyadan aldım daha yakın diye aynı fiyatti daha kurmadım fan almam lazimda satan yokburdan mı aldın kurdunmu bı foto sutlarmısın sana zahmet
Şaka değil ne yazık ki
5000 e gördüm ben2. elde kımeseye guvenemıyorum ya anca elden olursa alırım
yeni aldım bi hafta olmadı . bu arada kullanılıyor 1080p oynamıyorum zaten. 3440x1440 kullanıyorum. % 98 lre kadar çıkıyor kullanımvarsada %5-10 filan tahminimce.aga o degılde sen o ıslemcıyle o ekran kartını darbagooz olmadan kullanabılıyonmu ?
hangı sehır 2 .ellerde pahalı 5bın 5.5k yazmıslar:/
5000 e gördüm ben
ıslemcıde OC varmıyeni aldım bi hafta olmadı . bu arada kullanılıyor 1080p oynamıyorum zaten. 3440x1440 kullanıyorum. % 98 lre kadar çıkıyor kullanımvarsada %5-10 filan tahminimce.
var. 4.6 da şuanhangı sehır 2 .ellerde pahalı 5bın 5.5k yazmıslar
Mesaj otomatik birleştirildi:
ıslemcıde OC varmı
aga neden 2k monıtorude 1080p kullanıyon fps oyunları ıcn falanmıvar. 4.6 da şuan
konuyu meşgul ettik ama 1080p kullanmıyorum* dedim knkaga neden 2k monıtorude 1080p kullanıyon fps oyunları ıcn falanmı