AAAAAAAAAAAAAAAA ÇOK GÜZEL DELİRCEM VİDEO YOK MUZamanında bu kasa ile Lian li evo rgb arasında çok kararsız kalmıştım. Sonucunda lian li tercih ettim ama iki seçimde çok şık bence.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Şuan yok ama akşam eve gidince çekip atarımAAAAAAAAAAAAAAAA ÇOK GÜZEL DELİRCEM VİDEO YOK MU
Aman allahım oyüzden lian li fanlar besttKasayı laptopa geçmek için satacağım için hatıra kalsın diyerek üşenmedim video çektim. Buyrun hocam
Laptopa geçmek mi Allah kurtarsın.Kasayı laptopa geçmek için satacağım için hatıra kalsın diyerek üşenmedim video çektim. Buyrun hocam
kasanın altında ve ustune normalde serıt varmı senmı cektınKasayı laptopa geçmek için satacağım için hatıra kalsın diyerek üşenmedim video çektim. Buyrun hocam
Evde bu kadar büyük setup için artık yer yok maalesefLaptopa geçmek mi Allah kurtarsın.
O şeritler kasanın orjinalinde var. Renkleri ve çalışma animasyonları değiştirilebiliyor.kasanın altında ve ustune normalde serıt varmı senmı cektın
bırde sankı fotolarda temperlı camlar acık gıbı gordum o sıkldemı kullanıyon ?
Para varsa tabii kiAman allahım oyüzden lian li fanlar bestt
Kasayı laptopa geçmek için satacağım için hatıra kalsın diyerek üşenmedim video çektim. Buyrun hocam
Cidden neden laptop geçiyorsun ki? (kasayı ve fanları 5kya bırakır mısın )Laptopa geçmek mi Allah kurtarsın.
Kasayı değiştir daha küçük kasa al veya ITX sistem topla laptoptan iyidirEvde bu kadar büyük setup için artık yer yok maalesef
O şeritler kasanın orjinalinde var. Renkleri ve çalışma animasyonları değiştirilebiliyor.
Evet camlar açık çünkü video ve fotoğrafta yansıma yapıyorlar. Normalde kapalı kullanıyorum.
Para var birazcık dizcem fanları az kaldıPara varsa tabii ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cidden neden laptop geçiyorsun ki? (kasayı ve fanları 5kya bırakır mısın )
Kasayı değiştir daha küçük kasa al veya ITX sistem topla laptoptan iyidir
Sadece fanlara 10k verdim desem (Kasa+fanlar 12k olur ama)Para varsa tabii ki
Cidden neden laptop geçiyorsun ki? (kasayı ve fanları 5kya bırakır mısın )
Kasayı değiştir daha küçük kasa al veya ITX sistem topla laptoptan iyidir