Budum eyw çoklayici takilir djmi buna led takacam kasa icine
Valla 2 tane giriş var, çoklayıcıya gerek var mı ben bilememBudum eyw çoklayici takilir djmi buna LED takacam kasa icine
Digeri ustte sivi sogutucu bagli onn icinValla 2 tane giriş var, çoklayıcıya gerek var mı ben bilemem.
Birden fazla takacaksan RGB çoklayıcılar var.
Eyvallah.Digeri ustte sivi sogutucu bagli onn icin
Aga bişey soracam dün elim yeniden başlat tusunamı nereye degdi kasada bilgisayarı actigim zaman uyku moduna geciyor yazisi cikiyor ama uyku moduna gecmiyor direk aciliyor pc onu nasıl duzeltirizEyvallah.
Şuna bi' bakıver o zaman.
Bilmiyorum, anlamadım. İlk defa öyle bir şeyi duydum.Aga bişey soracam dün elim yeniden başlat tusunamı nereye degdi kasada bilgisayarı actigim zaman uyku moduna geciyor yazisi cikiyor ama uyku moduna gecmiyor direk aciliyor PC onu nasıl duzeltiriz
Bende neyse sıkıntı yaratmiyor zatenBilmiyorum, anlamadım. İlk defa öyle bir şeyi duydum.
Aga bu afterburner uygulamasinda avg max low fps leri gostermiyor isaretledim bunlar hariç digerlerinde sikinti yok neden olabilir acabaBilmiyorum, anlamadım. İlk defa öyle bir şeyi duydum.
Bilmiyorum, OSD'de göster dediğinden emin ol.Aga bu afterburner uygulamasinda avg max low fps leri gostermiyor isaretledim bunlar hariç digerlerinde sikinti yok neden olabilir acaba
Hocam son bir sorum olacak gta5 oynuyorum simdi ekran kartı kulanımı 99dayken 90a filan dusuyor 40 50fps oluyor çok nadir yapiyor 1 2 kere neden olabilirBilmiyorum, OSD'de göster dediğinden emin ol.
GTA V'de çok görüyorum bunu ya.Hocam son bir sorum olacak gta5 oynuyorum simdi ekran kartı kulanımı 99dayken 90a filan dusuyor 40 50fps oluyor çok nadir yapiyor 1 2 kere neden olabilir