Sessizliğe aşırı önem veriyorsanız,bu fan birazcık sesli çalışıyor veya şöyle söyliyim çokda sessiz değiller.600 700 rpm den sonra sesi duymaya başlıyorum.Kasa monitör yanında.Ama hem FP,ışıkları canlı ve hava akışı güzel![]()
THERMALRIGHT TL-C12C-S X3 (Triple) BLACK 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanı - inventus
THERMALRIGHT TL-C12C-S X3 (Triple) BLACK 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanıinventus.com.tr
her şey fiyata göre haklısın ama zaten 600 rpm ve üstü çoğu markada daha fazla sesiSessizliğe aşırı önem veriyorsanız,bu fan birazcık sesli çalışıyor veya şöyle söyliyim çokda sessiz değiller.600 700 rpm den sonra sesi duymaya başlıyorum.Kasa monitör yanında.Ama hem FP,ışıkları canlı ve hava akışı güzel
![]()
THERMALRIGHT TL-C12C-S X3 (Triple) BLACK 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanı - inventus
THERMALRIGHT TL-C12C-S X3 (Triple) BLACK 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanıinventus.com.tr
Aynı fanı kullanıyorum PWM ve ARGB harika çalışıyor yüksek devirde ses var doğru kulaklık kullanıyorsanız rahatsız etmezSessizliğe aşırı önem veriyorsanız,bu fan birazcık sesli çalışıyor veya şöyle söyliyim çokda sessiz değiller.600 700 rpm den sonra sesi duymaya başlıyorum.Kasa monitör yanında.Ama hem FP,ışıkları canlı ve hava akışı güzel