Neler Yeni

RGB+Mekanik klavye önerisi

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Membran kalvyeler var bide onların özelliği ne?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elden alacağım zaten denerim orada
tamam
Membran klavyeler klasik klavyedir içi plastik gibi mekanik dediğimizdede ayri ayri anahtar olur mekanik klavyeler kağit üzerinde daha uzun dayanirlar 50 milyon 70 milyon basım ömürleri olabilit

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Güzel bir mekanik klavye için bütçeni 2 katina cikarman gerekiyor.
Membranlar var birde onlar nasıl?

Membran klavyeler klasik klavyedir içi plastik gibi mekanik dediğimizdede ayri ayri anahtar olur mekanik klavyeler kağit üzerinde daha uzun dayanirlar 50 milyon 70 milyon basım ömürleri olabilit
O zaman membran kısa süre de çöp mü oluyor?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Membranlar var birde onlar nasol?

Basım hissiyatlari çok farklidir Vatan bilgisayar ve Mediamarkt a giderek tuşlara basıp kendin denyebilirsin

Hayır membran klavye alıp 3 5 senede kullanabilirsin sadece mekanik klavyeler daha sağlamdır.

Şuan bilgisayardan yaziyorsan klavyen varsa 1 tuşunu sök içine bak beyaz bir şey varsa silikon plastik benzeri ona membran diyorlar. Mekanik klavyelerim en önemli 2 şeyi membranlara göre hissiyat farki vardir ve daha uzun kullanim ömrü vardir.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Basım hissiyatlari çok farklidir Vatan bilgisayar ve Mediamarkt a giderek tuşlara basıp kendin denyebilirsin

Hayır membran klavye alıp 3 5 senede kullanabilirsin sadece mekanik klavyeler daha sağlamdır.

Şuan bilgisayardan yaziyorsan klavyen varsa 1 tuşunu sök içine bak beyaz bir şey varsa silikon plastik benzeri ona membran diyorlar. Mekanik klavyelerim en önemli 2 şeyi membranlara göre hissiyat farki vardir ve daha uzun kullanim ömrü vardir.
Evet beyaz bir şey var
Şu klavye alınır mı?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Evet beyaz bir şey var
Şu klavye alınır mı?
Ben şahsen almazdım bunda gök kuşaği aydinlatma var istediğin rengi istediğin gibi ayarlayamazsin

VitoScaletta

80+ Gold
1603925617098.png
1603925630750.png

ne yazıkki kankam :( türk halkınında tepki göstermemesi çok saçma haberlerde dolar euro yla alakalı haber yok

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Ben şahsen almazdım bunda gök kuşaği aydinlatma var istediğin rengi istediğin gibi ayarlayamazsin
Klavye üzerinde ayarlama tuşu var mı peki arkadaşım g710 kullanıyordu klavye üzerinde ki tuşlardan hangi tuşların ışığını yanacağını kontrol edebiliyordu kapatabiliyordu falan
Bu klavyede yoksa da önemli değil gece parlak olsun yeter

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Klavye üzerinde ayarlama tuşu var mı peki arkadaşım g710 kullanıyordu klavye üzerinde ki tuşlardan hangi tuşların ışığını yanacağını kontrol edebiliyordu kapatabiliyordu falan
Atmiş olduğun klavyede o yok işte renkler sabit yaniyor sen acip kaparsin renkleri o kadar

Senin dediğin bu klavyede var mesela

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Tamam bende onu diyorum
teşekkürler
Tuşlar tek tek renkleri değişmiyor isiklarin ya hepsi kapanir ya da hepsi açılır tek tek ısıklar kapanmıyor yanliş anlaşılma olmasın o klavye için söylüyorum.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Tuşlar tek tek renkleri değişmiyor isiklarin ya hepsi kapanir ya da hepsi açılır tek tek ısıklar kapanmıyor yanliş anlaşılma olmasın o klavye için söylüyorum.
Peki bu nasıl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,779
Üyeler
167,887
Son üye
sparkles
Top Bottom