samet135
80+ Bronze
Dahası
tamamdır hocam saolun bende yakında alacağım büyük boy rgb olanlardanMemnunum gayet rahat ve iyi bir hava katiyor
tamamdır hocam saolun bende yakında alacağım büyük boy rgb olanlardanMemnunum gayet rahat ve iyi bir hava katiyor
Kardeş sen yazılanları okuyor musun ? Ben ne denediysem olmadı en son siyah tshirt koydum orta ısıda ütüledim düzeldi. Erimedi etmedi. Bilmeden konuşmasan mı ?la dur dur napıyonuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
adam ütüyü direkt sürecek saf mısınız siz, rgb li mouse pad ler misina gibi şeffaf plastik ip ile birleşiyor , ütü sürerse eritme şansı var onlar erirse rgb siz mouse pad olur manyak manyak iş yapmayın herkesin her dediğini de yapmayın. Ütü sür ama mouse pad ile ütünün arasına havlu gibi bir şey koy annene söyle o bilir
Tamamdirtamamdır hocam saolun bende yakında alacağım büyük boy rgb olanlardan
Kumas hocam bu erimez bence yaKardeş sen yazılanları okuyor musun ? Ben ne denediysem olmadı en son siyah tshirt koydum orta ısıda ütüledim düzeldi. Erimedi etmedi. Bilmeden konuşmasan mı ?
Ben kitap koymuştumöyle yaparsa ledlere zarar verir , düzeltip üstüne ağır bir şey koyup 1 gün bekletmesi lazım o zaman düzelir
Ben ütüledim kardeşim sen istersen dene istersen deneme sana kalmış üzerine ağırlıkta koysan olmuyor halı altına değil uçak altına koysanda düzelmiyor. Siyah tshirt koydum üstüne orta ısıda ütüledim gererek düzeldi baya. Gamepowerın rgb aydınlatmalı ürününe yaptım erimedi etmedi.Ledler bozulmaz dimi hocam
Havlu gibi bisey koyup acmadan utulersem olur mu
açmadan derken ütüyü çalıştırmadan mı hocam? ütüyü düşük ısıda çalıştırın havlu koyun işte mouse padin üstüne havluyu ütülermiş gibi ütüleyin kenarları havlu çok ince olmasın bir deneyin bi 5 dk yapın bunu ama kontrol edin iplere bir şey oluyor mu diye sıcaklığı ona göre ayarlayın ve eğer 5dk ütülemenize rağmen olmadıysa hala aynı ise ısıyı arttırın ,biraz da öyle deneyin ütünün buharını dakikada 1 gibi çok sık olmadan kullanın birkaç kez yoksa sıcaklıkk aşağı fazla işlemeyebilirLedler bozulmaz dimi hocam
Havlu gibi bisey koyup acmadan utulersem olur mu
bilmeden mi konuşmasam skdkafjsakld kim dedi sana bilmediğimi ? benim rgb li mouse pad kullanmadığımı nereden çıkardın böyle bir sorun yaşamadığımı?Kardeş sen yazılanları okuyor musun ? Ben ne denediysem olmadı en son siyah tshirt koydum orta ısıda ütüledim düzeldi. Erimedi etmedi. Bilmeden konuşmasan mı ?
Rgbli mouse pad kullanmayan yok ülkede sana onu mu dedim, ütüledin mi hiç denedin mi ? Ben denedim yaptım sonuç aldım arkadaşa tavsiye verdim. Oraya yazmışım üzerine tshirt koy ütüle diye sen gelmişsin manyak iş yapmayın dümdüz ütülenir mi diyorsun. Önce oku be muhabbeti kim ne demiş sonra konuşaçmadan derken ütüyü çalıştırmadan mı hocam? ütüyü düşük ısıda çalıştırın havlu koyun işte mouse padin üstüne havluyu ütülermiş gibi ütüleyin kenarları havlu çok ince olmasın bir deneyin bi 5 dk yapın bunu ama kontrol edin iplere bir şey oluyor mu diye sıcaklığı ona göre ayarlayın ve eğer 5dk ütülemenize rağmen olmadıysa hala aynı ise ısıyı arttırın ,biraz da öyle deneyin ütünün buharını dakikada 1 gibi çok sık olmadan kullanın birkaç kez yoksa sıcaklıkk aşağı fazla işlemeyebilir
bilmeden mi konuşmasam skdkafjsakld kim dedi sana bilmediğimi ? benim rgb li mouse pad kullanmadığımı nereden çıkardın böyle bir sorun yaşamadığımı?