The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
RGB ram alırım yada normal ram yada soğutucu sıvı soğutma filan.Böyle bir şeye para vermem.
699 tl lik indirim kuponu olan var mı ?Fiyat geç yüklendi belki alınır falan diye kaydedecektim taa ki 700 TL yi görene kadar.
Len bronze olmuş oley bea699 TL lik indirim kuponu olan var mı ?
Acaba adamların amacı neydi yaparkenRGB ram alırım yada normal ram yada soğutucu sıvı soğutma filan.Böyle bir şeye para vermem.
Allah allah sen şaka yapıyon herhaldeYanımda kardeşim var ona gösterdim, oda gülmedi.
Bilemeyiz.699 TL lik indirim kuponu olan var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Len bronze olmuş oley bea
Acaba adamların amacı neydi yaparken
Bak bence yapan mühendis bile bu ne işe yarıyacak diye düşünmüştür ama kovulmamak için yapmıştır ama satış olmadığı zamanda kovulmuşturBilemeyiz.
Benimde ama naparsın yakında klavyeniz mi renkli değil yeni rgb klavye fiyatına klavye ledi alınHayatımda gördüğüm en gereksiz şeylerden biri
200 filan olsa alırım taş çatlasın 300Ne boş ürün! Bu kadar pahalı olmasa alırdım ama
200 olsa ben de alırdım ama o parayla 2 tane D60G alırım.Benimde ama naparsın yakında klavyeniz mi renkli değil yeni RGB klavye fiyatına klavye ledi alın
200 filan olsa alırım taş çatlasın 300
300 çok bee.Benimde ama naparsın yakında klavyeniz mi renkli değil yeni RGB klavye fiyatına klavye ledi alın
200 filan olsa alırım taş çatlasın 300
Daha mantıklı200 olsa ben de alırdım ama o parayla 2 tane D60G alırım.
Ramin üst kısmı sadece altı yokBu ne la? Ram olsa anlarım o bile değil
En fazla oda pazarlık yapar indirtirdim ben onu300 çok bee.