ErenROG
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Dahası
Güzel ürün ama fiyatını haketmiyor.Buldum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha güzel kat ve kat
Güzel ürün ama fiyatını haketmiyor.Buldum
Daha güzel kat ve kat
Zorzair almazdım18 lira daha koyup corsairın RGB rami alınır
Bu fiyata RGB Ram almak daha mantıklıEvet sizde RGB ram alacak paranız veya durumunuz mu yok bizene o zaman şaka şaka bu ürün tam size göre 2 yeni ram fiyatına 4 lü RGB ram gösterişli LED alın daha iyi
Zorzair iyidir bea bende ddr3 vegance ramleri vardır 4 gb 1600mhz hiç sorun çıkarmadı şimdi lpx modelini kullanıyorumZorzair almazdım
TabikideBu fiyata RGB Ram almak daha mantıklı
O modeli Overclock yapamıyorsun. Diğer markalara yönelmek daha mantıklı. Domintor dışında işi becerememiş.Zorzair iyidir bea bende ddr3 vegance ramleri vardır 4 gb 1600mhz hiç sorun çıkarmadı şimdi lpx modelini kullanıyorum
Bende LPX kullanıyorum ama sıkıntılıymış herhalde öyle dedilerZorzair iyidir bea bende ddr3 vegance ramleri vardır 4 gb 1600mhz hiç sorun çıkarmadı şimdi lpx modelini kullanıyorum
Tabikide
LPX o.c. olmuyo mu?O modeli Overclock yapamıyorsun. Diğer markalara yönelmek daha mantıklı. Domintor dışında işi becerememiş.
Yani oc çok yapmam işlemciye yaparım sadece ram şuanlık oc yapma hayalım yok ama ilerde ram alacam şuanda kasada lpx model ram var onun yanına aynı mhz ne ram öneririsiniz ?O modeli Overclock yapamıyorsun. Diğer markalara yönelmek daha mantıklı. Domintor dışında işi becerememiş.
OC performansı çok kötü giriş seviye PCB versiyon üstüne giriş seviyenin girişi bir RAM.Bende LPX kullanıyorum ama sıkıntılıymış herhalde öyle dediler
LPX o.c. olmuyo mu?
LPX' i sat. 2x8 kit al.Yani oc çok yapmam işlemciye yaparım sadece ram şuanlık oc yapma hayalım yok ama ilerde ram alacam şuanda kasada lpx model ram var onun yanına aynı mhz ne ram öneririsiniz ?
Kanka pek anlamıyorum ram konusunda ama o.c. olduOC performansı çok kötü giriş seviye PCB versiyon üstüne giriş seviyenin girişi bir RAM.
LPX' i sat. 2x8 kit al.
Ne kadarKanka pek anlamıyorum ram konusunda ama o.c. oldu
3000 MHzNe kadar
OC performansı çok kötü giriş seviye PCB versiyon üstüne giriş seviyenin girişi bir RAM.
LPX' i sat. 2x8 kit al.
Hocam zaten 3000 değil mi ?3000 MHz
3200 de oluyorHocam lpx in yanına bu olur mu uyar mu sıkıntı çıkarır mı ilerde bundan almayı düşünüyom şuanlıkAdata XPG Gammix D30 8GB 3000MHz DDR4 Ram Fiyatı
Adata XPG Gammix D30 8GB 3000MHz DDR4 Ram en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hocam zaten 3000 değil mi ?