görebildiğim bütün parçalar için rgb tercih ediyorumBir parça alırken (A)RGB tercih ediyor musunuz? Veya ekipmanlarda. Şahsen ben kulaklık dışında çoğu parçada RGB tercih ediyorum.
çoğu şeyim rgb klavye mouse ekran kartı kasa ram geceleri gerçekten çok güzel odayı aydınlatıyor o yüzden seviyorum etrafı görmeme yardım ediyorBir parça alırken (A)RGB tercih ediyor musunuz? Veya ekipmanlarda. Şahsen ben kulaklık dışında çoğu parçada RGB tercih ediyorum.
Önemli ya RGB kasada olmasa bile ekipmanlarda olması lazımBir parça alırken (A)RGB tercih ediyor musunuz? Veya ekipmanlarda. Şahsen ben kulaklık dışında çoğu parçada RGB tercih ediyorum.
önceden RGB yi öyle seviyodum ki teknobiyotik x1 alacaktım fakat sonra ArCiBi ye pek takmazsam çok daha performanslı bişeyler alabileceğimi öğrendim ve ArCiBi veya eArCiBi benim için bittiBir parça alırken (A)RGB tercih ediyor musunuz? Veya ekipmanlarda. Şahsen ben kulaklık dışında çoğu parçada RGB tercih ediyorum.
aynen ekipmanların çoğunda istemediğin kadar var zatenÖnemli ya RGB kasada olmasa bile ekipmanlarda olması lazım
Benim gözümü alıyor. Gerek yok mouse klavye ve kasam full kırmızı renkte duruyorBir parça alırken (A)RGB tercih ediyor musunuz? Veya ekipmanlarda. Şahsen ben kulaklık dışında çoğu parçada RGB tercih ediyorum.
Yavaş yavaş zaten her parçada artık arcibi oluyor.önceden RGB yi öyle seviyodum ki teknobiyotik x1 alacaktım fakat sonra ArCiBi ye pek takmazsam çok daha performanslı bişeyler alabileceğimi öğrendim ve ArCiBi veya eArCiBi benim için bitti
Param olsada RGB olmasına karar versemBir parça alırken (A)RGB tercih ediyor musunuz? Veya ekipmanlarda. Şahsen ben kulaklık dışında çoğu parçada RGB tercih ediyorum.