Neler Yeni

RGB sizin için ne kadar önemli?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bir parça alırken (A)RGB tercih ediyor musunuz? Veya ekipmanlarda. Şahsen ben kulaklık dışında çoğu parçada RGB tercih ediyorum.

Ediz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Can
Bir parça alırken (A)RGB tercih ediyor musunuz? Veya ekipmanlarda. Şahsen ben kulaklık dışında çoğu parçada RGB tercih ediyorum.
görebildiğim bütün parçalar için rgb tercih ediyorum

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
çoğu şeyim rgb klavye mouse ekran kartı kasa ram geceleri gerçekten çok güzel odayı aydınlatıyor o yüzden seviyorum etrafı görmeme yardım ediyor

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
önceden RGB yi öyle seviyodum ki teknobiyotik x1 alacaktım fakat sonra ArCiBi ye pek takmazsam çok daha performanslı bişeyler alabileceğimi öğrendim ve ArCiBi veya eArCiBi benim için bitti

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Benim gözümü alıyor. Gerek yok mouse klavye ve kasam full kırmızı renkte duruyor :D

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
önceden RGB yi öyle seviyodum ki teknobiyotik x1 alacaktım fakat sonra ArCiBi ye pek takmazsam çok daha performanslı bişeyler alabileceğimi öğrendim ve ArCiBi veya eArCiBi benim için bitti
Yavaş yavaş zaten her parçada artık arcibi oluyor.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Param olsada RGB olmasına karar versem :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,552
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom