RİG için Anakart ve PSU

Linkteki düğme iş görür alabilirsiniz.

Kasa olarak pek bilgim yok. Demir kestirip ucuza kendin de yapabilirsin kasayı ama bunu alıp uğraşmamak da bir seçenek tabi 😀
İşte onu kime nerde kestiricez. Deliklerini tek tek açıcaz falan. Linkteki ürünlerin hepsini alıyorum o halde. Şu

Şu ürün diğer psu birleştiriciye göre içime çok daha fazla sindi. Bunuda alıyorum.

önerdiğim modelleri belirttim bu boardı kullanmadım deneyimledigim kartları önerdim msi kartlar içinde mining için birkaç bios ayarı mevcut ve güzel kartlar ben şuan 8 ekran kartı ile sorunsuz kullanıyorum b450a pro max i 10 kart ilede çalışıyor çogaltıcı kullanıyorum ben söyledigim 2 modelden birisini alırım

MSI B450-A PRO MAX AM4 DDR4 3466(OC)

Hocam üstteki anakartı 750₺ gibi bir fiyata aldım çok iyi denk geldi.

Bu ürünün mantığı anakarta bağladığın PSU sistem açılınca açılıyor, o PSU dan gelen molex kablosu bu aparata bağlanıyor ve oradan gelen güç 2. güç kaynağının oraya bağlayacağın 24 pin anakart bağlantısında kısa devre yaparak ikinci güç kaynağının çalışmasını tetikliyor.

Basit bir mantığı var yani. İkisi de benzer ürünler ikisini de kullanabilirsiniz.

Bu tip aparatlar da işini görür. Ama ikiden fazla PSU birleştireceksen attığın ürün daha iyi olur.
Kartal hocam şu alttaki ürünü gördüm de çok mantıklı geldi. Fiyatıda piyasadan uygun. RİG e bir şekilde önlerine yanyana olacak şekilde 4-5 adet fan sıralamak istiyorum. İşimi rahatlıkla görür bu değil mi? Zaten mecbur çoklayıcıya ihtiyacım vardı sanırsam?

Kartal hocam şu alttaki ürünü gördüm de çok mantıklı geldi. Fiyatıda piyasadan uygun. RİG e bir şekilde önlerine yanyana olacak şekilde 4-5 adet fan sıralamak istiyorum. İşimi rahatlıkla görür bu değil mi? Zaten mecbur çoklayıcıya ihtiyacım vardı sanırsam?

Fanları düğme ile kapatmak veya düşük-yüksek hız ayarlaması yapmak istiyorsan alabilirsin. Ama takayım tam hız çalışsın dersen molex girişli fan alıp bu tarz bir aparata gerek duymadan paralel bağlayabilirsin.

Fanları düğme ile kapatmak veya düşük-yüksek hız ayarlaması yapmak istiyorsan alabilirsin. Ama takayım tam hız çalışsın dersen molex girişli fan alıp bu tarz bir aparata gerek duymadan paralel bağlayabilirsin.
Süreklide %100 çalışmasına pek gerek yok sanki. Örneğin cam 24 saat açık. Geceleri bazen buz gibi oluyor. O sıra düşük yüke alırım. Sabah tekrar tam güce alırım.

Geri