Ne için sevindin ki? 2 saatlik bir kesinti oldu ve şuan her şey yolunda devam ediyor başkalarının düşüşünden zevk almak acizlikten başka bir şey olmadığını düşünüyorum sence?
evet valo hile doldu baya,hile mi artacakmış zaten hile geliyo hergün
bana göre 5 para etmez bir oyun. bu benim düşüncem, senide bu düşünceye sürüklemedim zaten rahat olsana ?Ne için sevindin ki? 2 saatlik bir kesinti oldu ve şuan her şey yolunda devam ediyor başkalarının düşüşünden zevk almak acizlikten başka bir şey olmadığını düşünüyorum sence?
Hayırlısı olsun. Hileler çok artar.Oynayanlar da yavaştan bırakır
Genelleme yapman hoş değil, kimin ne oynadığına karışmamalısınız.
bi oyunun hacklenmesi bi insanı neden mutlu eder ki
brom kitle rezil demek genellemedirgenelleme yapmadım ki kendi şahsi görüşüm ?
çok güzel bir düşünce katılıyorum. Lol valorant falan güzel bir filtre oluyor yeni insanlarla tanışırken. Soruyorum hobilerin ne diye oyun oynamak diyor, hangi oyun diyorum lol diyor mesela. Bu kadar hayatsız olunmaz. Lol olmasa nerden bileceğimYa kitlesi oyunu bırakıp, senin online oynadığın oyunlara atlarsa. Bu seferde keşke hacklenmeseydi demez misin?
"LoL için mutlu oldum gerçekten kitlesi rezil." bu cümlede düzgün anlam bile yok. "Bence, bana göre" gibi kelimeleri kullanmaktan acizsin gelmiş burada millete sallıyorsun. Bana göre de "yazı yazmayı bilmeyenler rezil insanlar." Milletin neyi sevdiğine karışmadan önce kendi eksikliklerini kapat.genelleme yapmadım ki kendi şahsi görüşüm ?