Neler Yeni

Riot games hacklenmiş !!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Cihangir

80+ Gold
hile mi artacakmış zaten hile geliyo hergün

soul

80+ Silver
hile mi artacakmış zaten hile geliyo hergün
evet valo hile doldu baya,
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne için sevindin ki? 2 saatlik bir kesinti oldu ve şuan her şey yolunda devam ediyor başkalarının düşüşünden zevk almak acizlikten başka bir şey olmadığını düşünüyorum sence?
bana göre 5 para etmez bir oyun. bu benim düşüncem, senide bu düşünceye sürüklemedim zaten rahat olsana ?

ormantik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Timur
riot games otursun bu kaynak kodunun nasıl ele geçirildiğini masada çözsün düşman uzakta değildir hiçbir zaman...

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim

Suwariba

80+ Silver
Ya kitlesi oyunu bırakıp, senin online oynadığın oyunlara atlarsa. Bu seferde keşke hacklenmeseydi demez misin?
çok güzel bir düşünce katılıyorum. Lol valorant falan güzel bir filtre oluyor yeni insanlarla tanışırken. Soruyorum hobilerin ne diye oyun oynamak diyor, hangi oyun diyorum lol diyor mesela. Bu kadar hayatsız olunmaz. Lol olmasa nerden bileceğim

genelleme yapmadım ki kendi şahsi görüşüm ?
"LoL için mutlu oldum gerçekten kitlesi rezil." bu cümlede düzgün anlam bile yok. "Bence, bana göre" gibi kelimeleri kullanmaktan acizsin gelmiş burada millete sallıyorsun. Bana göre de "yazı yazmayı bilmeyenler rezil insanlar." Milletin neyi sevdiğine karışmadan önce kendi eksikliklerini kapat.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,175
Üyeler
166,704
Son üye
yildirimozew
Top Bottom