Neler Yeni

Riot games rezilliği ?

Abdullah1

80+ Bronze
Arkadaşlar League Of legendsta 2021 Şampiyonası Edward gaming diye bir şeyy var 350 rp ye koymuşlar bildiğiniz küre gibi ben küre sanıp aldım ve fiyatı 20 tl bu edward gaming ifade çıktı ve satın alırken hiç bir yerinde ifade falan yazmıyor sadece küre resmini koymuslar edward gaming yazıyor neyse aldım ifade çıktı iade etmek istiyorum diye ticket attım kabul etmediler iade alamıyoruz dediler bende mecbur alcaksınız dedim 20 tl para bu oraya ifade falan yazmamıssınız dedim sonra bu cevaba geri dönmüşler şimdide şey diyorlar ifadeyi kullanmışsın iade alamayız diyorlar böyle bir şey olabilirmi ya az önce dediğiyle uyymuyor dediği şey bahane arıyorlar iade almamak için rezillik ya ! ne yapabilirim

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Emre Şanda
Hiç bir şey yapamazsın. Maalesef devir kazıklama devri.

Abdullah1

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1638193565198.png
satın aldıgım şeyy bu şekilde farkındaysanız resmi küre bildiğiniz ifade falanda yazmıyor

"thorxium"

80+ Bronze
Arkadaşlar League Of legendsta 2021 Şampiyonası Edward gaming diye bir şeyy var 350 rp ye koymuşlar bildiğiniz küre gibi ben küre sanıp aldım ve fiyatı 20 TL bu edward gaming ifade çıktı ve satın alırken hiç bir yerinde ifade falan yazmıyor sadece küre resmini koymuslar edward gaming yazıyor neyse aldım ifade çıktı iade etmek istiyorum diye ticket attım kabul etmediler iade alamıyoruz dediler bende mecbur alcaksınız dedim 20 TL para bu oraya ifade falan yazmamıssınız dedim sonra bu cevaba geri dönmüşler şimdide şey diyorlar ifadeyi kullanmışsın iade alamayız diyorlar böyle bir şey olabilirmi ya az önce dediğiyle uyymuyor dediği şey bahane arıyorlar iade almamak için rezillik ya ! ne yapabilirim
Hiç video falan izledinmi izlemediysen yazmasalar bile bileceksin o kadar oynuyosan hem 20tl de yapmazlar iade be.

Abdullah1

80+ Bronze
Hiç video falan izledinmi izlemediysen yazmasalar bile bileceksin o kadar oynuyosan hem 20tl de yapmazlar iade be.
Yav bunun videosu falan yok lol oynamamla ne alaka onu bilmem

"thorxium"

80+ Bronze
Yav bunun videosu falan yok lol oynamamla ne alaka onu bilmem
Ya sen lol oynamadan onu neden aldın yani oynamıyosan.Abi Türkiyedeyiz bir şey alırken herşeye bakman lazım ben 5tl'lik oyun alırken bile birsürü videosuna bakıyorum.

Burda yardım etmeye çalışıyoruz adamın yaptıgı şeye bak ya 20 tl için konu açıyosun burda gelmiş alay ediyosun gerçekten yazık.

Abdullah1

80+ Bronze
Ya sen lol oynamadan onu neden aldın yani oynamıyosan.Abi Türkiyedeyiz bir şey alırken herşeye bakman lazım ben 5tl'lik oyun alırken bile birsürü videosuna bakıyorum.
Kardeşim bak Lol oynamadan yyazmışssın ben lol oynuyorum ve oyunun ciğerini biliyorum bunlar Sürekli küre getiriyorlar Ve küre fiyatları 250 350 rp arası oluyyor ve resimdede küre resmi var nesine bakim bunun belli küre gibi durduğu sen neyi savunuyosun ya ?

"thorxium"

80+ Bronze
Kardeşim bak Lol oynamadan yyazmışssın ben lol oynuyorum ve oyunun ciğerini biliyorum bunlar Sürekli küre getiriyorlar Ve küre fiyatları 250 350 rp arası oluyyor ve resimdede küre resmi var nesine bakim bunun belli küre gibi durduğu sen neyi savunuyosun ya ?
Tamam Kardeşim bunu istiyosan al .

Kazıklandın oldumu hadi bb.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Ne alaka rezillik. Saçma saçma başlıklar atmayın. Küre olarak satılanlar da zaten "küre" diye yazıyor. Yazmıyorsa almayacaksın araştıracaksın. Sana zorla aldırmıyorlar.

holytough

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Obi-Wan Kenobi
Küre olanlarda zaten küre diye yazıyor şu alım tamamen senin dalgınlığına gelmiş kimse para iadesi falan yapmaz yapacak bir şey yok ve rezillik falan da değil bu bak markette de hangi sekme altında satılıyor bu ''İFADE''
1638194510506.png

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Küre olanlarda zaten küre diye yazıyor şu alım tamamen senin dalgınlığına gelmiş kimse para iadesi falan yapmaz yapacak bir şey yok rezillik falan da değil bu
Kesinlikle öyle. Saçma, boş başlıklar atıyor arkadaş.

shiinacim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akın Cenikli
Arkadaşlar League Of legendsta 2021 Şampiyonası Edward gaming diye bir şeyy var 350 rp ye koymuşlar bildiğiniz küre gibi ben küre sanıp aldım ve fiyatı 20 TL bu edward gaming ifade çıktı ve satın alırken hiç bir yerinde ifade falan yazmıyor sadece küre resmini koymuslar edward gaming yazıyor neyse aldım ifade çıktı iade etmek istiyorum diye ticket attım kabul etmediler iade alamıyoruz dediler bende mecbur alcaksınız dedim 20 TL para bu oraya ifade falan yazmamıssınız dedim sonra bu cevaba geri dönmüşler şimdide şey diyorlar ifadeyi kullanmışsın iade alamayız diyorlar böyle bir şey olabilirmi ya az önce dediğiyle uyymuyor dediği şey bahane arıyorlar iade almamak için rezillik ya ! ne yapabilirim
eğer hiç kullanmadıysan mağzadan hesap ayarlarına gir geçmiş satın alımlardan iade edebilirsin hakkın olmasa bile (hiç kullanmadığınız ürünleri iade edebilirsiniz ama espor kostümleri ifadelerinde farklı olabilir)
Mesaj otomatik birleştirildi:

küreler ve kapsüller 250 den başlar 750 ye kadar gider ve 250 ye alabildiğin sadece karpuz küresiydi bu zamana kadar 😋

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Adem Türk
ifadeler sekmesinden satın aldığın şeye itiraz ediyorsun -_-

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular